Sant Joan Despí

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha començat a desplegar el nou servei de neteja viària i recollida de residus amb la incorporació de nova maquinària i contenidors. En total, hi haurà 20 vehicles i 9 màquines per desenvolupar aquests serveis. A més, s'instal·laran 619 contenidors de recollida de residus que substituiran els actuals.

Notícia

L’AMB segueix ampliant la xarxa de punts de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics a la metròpolis, que compta amb un nou punt a Sant Joan Despí. L’electrolinera es troba al carrer de la TV3, al costat de l’Hospital Moisès Broggi, hospital de referència al Baix Llobregat.

Notícia

La decidida aposta de l’Ajuntament de Sant Joan Despí per afavorir la mobilitat sostenible entre la ciutadania compta des del 25 d’abril amb una nova experiència, aquesta vegada lligada a la gent jove.

Notícia

El passat 1 de desembre, es va constituir la desena promoció del Consell dels Infants de Sant Joan Despí. Els 16 consellers i conselleres tenen per endavant nous reptes en un any que serà molt especial ja que coincidirà amb la primera dècada d'existència d'aquest òrgan consultiu que dóna veu als escolars de la ciutat.

Notícia
Entre les activitats més destacades es troba la presentació del Pla de Mobilitat Urbana de Sant Joan Despí, el dijous 25 de setembre. La ciutat va iniciar les activitats aquest dissabte amb tallers per aprendre a anar en bici i de mecànica bàsica, a més d'un circuit d'habilitats al Parc Ciclista Llobregat
Notícia
El document, que detalla les característiques d'una vintena d'aus, es farà arribar a totes les escoles de la ciutat
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es
Notícia
Es tracta d'una espècie nidificant escassa a Catalunya
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es