Notícies

L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Diputació crea jocs d’escapada sobre el medi natural de les comarques de Lleida per a estudiants d’entre 8 i 12 anys

S'ha presentat el projecte per instal·lar un parc fotovoltaic i quatre instal·lacions fotovoltaiques en equipaments i aparcaments municipals a Centelles. Compta amb el suport del programa Renovables 2030 de la Diputació de Barcelona.

Els nous busos elèctrics —8 en total— entraran en servei de manera progressiva durant el mes de desembre.

Un nou punt d’atenció a la ciutadania per a peticions i consultes relacionades amb el servei de neteja viària i de recollida de residus

La campanya s'ha desenvolupat entre el 4 i el 20 de novembre.

La Gran Clariana del parc de les Glòries de Barcelona ha acollit l'acte conjunt de cloenda de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. S'hi han instal·lat dues tones de residus procedents de la recollida selectiva per simbolitzar la generació actual i els objectius que es volen assumir.

 El consistori comença a aplicar les mesures dictaminades per l’ACA per aconseguir reduir el consum d’aigua en tot l’àmbit de la conca del Ter

"Premià energia" neix amb l'objectiu de realitzar les accions incloses en el Pla de Transició Energètica Local, com reduir les emissions de CO₂ un 55% el 2030 respecte al 2005 i disminuir la despesa energètica.

En el context actual d’extrema sequera l'Ajuntament de Vacarisses ha informat que aquesta acció se sanciona amb una multa econòmica.

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.