Autòpsia de residus a Sant Joan Despí

dimecres, 5 juny, 2024 - 17:30
Plaça de l'Ermita de Sant Joan Despí

Saps què hi podem arribar a trobar en un contenidor de rebuig? Ampolles de plàstic, restes de menjar, capses de cartó, càpsules de cafè, joguines trencades, roba i moltíssimes coses més... Perquè, tot i que sembli mentida, encara no arribem a separar correctament ni el 50% dels residus que generem! La majoria dels residus que trobem al contenidor gris es podrien haver separat per reciclar, o simplement es podrien eliminar amb petits canvis d'hàbits i un consum més responsable. 

Descobreix què llencem i com ho podríem haver evitat amb el joc familiar de l'autòpsia de residus. Mentre l'equip de Rezero analitza bosses d'un contenidor gris, vosaltres haureu de trobar solucions i alternatives per eliminar tots els residus del taulell de joc.

Si tens ganes d'aprendre i reduir els residus de casa, t'esperem el dimecres 5 de juny a les 17:30h a la Plaça de l'Ermita de Sant Joan Despí. T'hi esperem!

 


 

Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Notícia

Arrenca als mercats municipals de Badia del Vallès, el Prat de Llobregat i Sant Joan Despí una campanya per reduir envasos d’un sol ús.

Butlletí