Cicle de xerrades: El repte residu zero a Sant Joan Despí

dimarts, 26 març, 2024 - 15:00


 

L'Ajuntament de Sant Joan Despí i Rezero organitzen un cicle de sessions orientades a sensibilitzar la ciutadania i formar-la per intentar arribar cap a un estil de vida residu-zero. A través d’aquestes cinc sessions, on abordarem diferents temàtiques vinculades al consum responsable, normalitzarem l’ús d’elements que no produeixen residus. 

Les sessions tindran un format de xerrada-tertúlia participativa per donar consells i orientacions pràctiques a les persones participants, així com sensibilitzar-les sobre la problemàtica ambiental associada a les pràctiques de consum habituals en cadascun dels àmbits. 

Si participes en 4 sessions obtindràs un lot de productes sostenibles!

Calendari de sessions: 

  • Sessió 1, dijous 4 d’abril. L’estil de vida Residu Zero
  • Sessió 2, dijous 11 d’abril. Higiene íntima i neteja domèstica
  • Sessió 3, dijous 18 d’abril. Consum conscient a tots els àmbits
  • Sessió 4, dijous 25 d’abril. El repte Residu Zero
  • Sessió 5, dijous 6 de juny. Jo CoCo? Com seguim?

Horari de les sessions: les sessions es realitzaran de 17.30 a 19.00 hores a l’Àrea de Serveis a la Persona (Av. de Barcelona, 41). 

Inscripcions: per participar en cadascuna de les activitats, sessions i tallers cal enviar un correu electrònic a mediambient@sjdespi.net indicant el nom i cognom dels participants i un telèfon de contacte.

 


Més informació a l'enllaç.


 

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Acte
05/06/2024 - 17:30
Plaça de l'Ermita de Sant Joan Despí
Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Notícia

Arrenca als mercats municipals de Badia del Vallès, el Prat de Llobregat i Sant Joan Despí una campanya per reduir envasos d’un sol ús.

Butlletí