Cooperació

Notícia

Un nou cicle del Programa Metropolità pels Drets Humans des del món local: Tenim Drets, Teixim LlibertatsTenim de l'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'AMB posa el focus en la producció i l'ús dels plàstics. 

 

Article

Segona edició del concurs per a un nou ús a les armilles de l'illa de Lesbos

Article

Els drets d'aquests recol·lectors, presents al programa de Ciutats Defensores dels Drets Humans

Notícia

Personal tècnic de Castelldefels ha visitat els campaments per aportar la seva experiència i assessorar sobre problemàtiques relacionades amb el medi ambient

Notícia

El projecte també es basa en l'apoderament femení, fixant les dones com a motor de canvi i de progrés en la comunitat i l'estructura familiar.

Notícia

Labdoo.org és una associació col·laborativa sense ànim de lucre que permet fer arribar portàtils en desús carregats amb aplicacions educatives a escoles d'arreu del món, de manera distribuïda i sense generar emissions de CO2 addicionals al planeta.

Article

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament es llança un mapa web que recull els projectes d’Aigua i Cooperació que realitzen els municipis del Fons Català. 

Article
Aquest 12 de setembre s'han publicat al DOGC les convocatòries 2011 de subvencions de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD)