Cabrera de Mar

Article

Els dipòsits s’han col·locat juntament als que podíem trobar per al reciclatge de l’oli de cuinar

Notícia

S'ha instal·lat enllumenat amb energia solar a la riera dels Vinyals i en total s’han col·locat sis fanals solars fotovoltàics en el tram entre la B-502 i el Pla de l'Avellà.

Notícia

Foto: Oriol Bassa

 El Consell Comarcal del Maresme reconverteix la idea inicial de fer una agència per evitar trepitjar competències a altres administracions. La lluita contra l’extensió de la plaga del ‘Tomicus’ és prioritària i també s’actuarà a les rieres.

Article

En total s’han substituït més de 300 de les bombetes tradicionals en els darrers tres anys per completar l’actuació.

Notícia

Els municipis de Cabrera de Mar, Argentona , Dosrius, Mataró i Òrrius desenvoluparan tota una sèrie d’actuacions conjuntes destinades a la recuperació de la conca de la riera d’Argentona.

Notícia

L’auca es distribuirà entre els alumnes de les escoles del municipi i es podrà trobar en els equipaments i en els comerços que ho sol·licitin.

Notícia

Un dels dispositiu, de recàrrega ràpida, és el primer d’aquestes característiques que s’instal·la al Maresme.

Notícia

La Fira de la Pagesia i el Medi Ambient supera les xifres d’assistència de la primera edició. El programa ha inclòs un major nombre d’activitats, tallers i expositors.

Notícia

Completada la primera fase del pla per incorporar tecnologia LED a l’enllumenat pública Cabrera de Mar. Amb les lluminàries que ja han estat substituïdes la nostra població s’estalviarà més de 6.000 € a l’any.