La Zona Esportiva de Cabrera de Mar incorpora plaques solars

20/01/2023 - 11:18

La instal·lació permetrà assolir un estalvi energètic anual pròxim als 4.000 euros.

En el marc de les mesures municipals desenvolupades per a caminar cap a un consum energètic més sostenible, la Zona Esportiva municipal ha incorporat sobre l’edifici dels vestidors del camp de futbol un sistema de plaques solars. Gràcies a aquest sistema, amb una potència instal·lada de 15 kWn, l'equipament podrà comptar amb una producció elèctrica anual estimada en 27.352 kWh l’any, la qual cosa es tradueix en una reducció en les emissions de CO₂ de més de 9 tones anuals.

S’espera una reducció de la factura elèctrica de 3.748 euros a l’any que en 25 anys suposarà prop de 120.000 euros. La despesa de la instal·lació s’ha situat a prop dels 40.000 euros.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

A través de diferents actuacions s’espera reduir en un 50 % el consum de gas i en un 27 % la de l’electricitat als equipaments municipals.

Notícia

L'any 2004 es van instal·lar les primeres plaques a l'Edifici Besòs i des d'aquesta data ha promogut la instal·lació progressiva d'energies renovables en els edificis municipals.

Notícia

Amb aquesta actuació, finançada íntegrament per l’Ajuntament, es completa la dotació de plaques solars per a l’autoconsum elèctric a tots els centres educatius del municipi.

Butlletí