L’EcoConstruir torna amb més innovació i sostenibilitat

Font: La Clau.cat

20/05/2024 - 09:43

El 31 de maig i 1 de juny tindrà lloc a Cabrera de Mar la segona edició de la Fira EcoConstruir.

La Fira EcoConstruir, un esdeveniment obert al públic i als professionals de la bioconstrucció on es mostraran les últimes tendències en innovació i sostenibilitat.

Aquesta fira segueix a l’empenta donada l’any 2023, quan deu ajuntaments del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, van unir forces amb EcoHub per promoure la innovació i la sostenibilitat en el sector de la construcció mitjançant la introducció de tecnologia.

La Fira tindrà lloc els dies 31 de maig i 1 de juny i serà un punt de trobada únic al Maresme, on professionals de la bioconstrucció es reuniran per presentar disciplines professionals del sector, oferint l’oportunitat a noves generacions de conèixer de prop nous oficis i tècniques constructives vinculades a l’arquitectura sostenible.

Professionals, experts i nous talents del sector presentaran solucions innovadores en l’àmbit de l’arquitectura en un espai lúdic i educatiu. Més de vuitanta professionals de la bioconstrucció presentaran les seves propostes i serveis en l’àmbit de l’arquitectura sostenible. Un espai per a professionals que cerquen solucions tècniques i artesanals per millorar la qualitat de vida sense agredir el medi ambient.

La fira pretén també connectar empreses amb persones en cerca de feina i, per fer-ho, s’organitzaran xerrades i activitats entorn de l’ocupabilitat del sector.

Enguany s’inaugura el nou espai Àgora, dedicat als oficis, on experts reconeguts i professionals en salut del medi ambient oferiran xerrades sobre l’ús de materials naturals, energies netes i gestió de l’aigua, entre altres temes d’actualitat.

EcoHub porta anys impulsant el canvi de model cap a una construcció positiva per a l’ecosistema i està compromès amb un objectiu clar: el respecte pel medi ambient, amb un esdeveniment que uneix l’artesania i la tecnologia per afrontar nous reptes cap a la sostenibilitat.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració públic-privada impulsada pels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, el Masnou, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Tiana i Vilassar de Mar.

EcoHUB -Carretera de Argentona nº8, Cabrera de Mar, -Web: https://ecoconstruir.com/

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
31/05/2024 - 00:00
Cabrera de Mar
Notícia

Aigua! és el títol que acompanya la programació del segon semestre de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, encapçalada amb una suggestiva il·lustració d'una sirena fem les maletes, de Mar Torrano.

Article

Per celebrar aquesta commemoració, l'Ajuntament ha organitzat diverses activitats al llarg dels pròxims dies.

Butlletí