maig 2023

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Entrevista
Jordi Panyella, editor

Jordi Panyella és editor a Pol·len edicions i membre de l'Institut de l'Ecoedició.

Reportatge
Reportatge. Especial Ecoedició

Tot i que no tingui gaire protagonisme al debat mediàtic, la indústria del llibre també té un impacte ambiental relativament elevat.

Entrevista
Laia Figueras, fundadora i director de l'Institut d'Ecoedició

Durant l'entrevista, que té lloc en una impremta que forma part de l'associació, Figueras ens explica què significa imprimir llibres de forma sostenible i com està canviat la indústria.
Notícia

En les darreres setmanes s'han implementat un seguit de mesures amb l'objectiu d'estalviar aigua dels espais i equipaments públics davant de la sequera. En concret, s'ha tancat el reg del Terrall perquè en pugui fer ús la pagesia en cas de necessitat i s'ha prioritzat l'ompliment de les piscines davant del reg de la gespa d'aquest recinte. També s'han traslladat a l'ombra les jardineres municipals i s'han aplicat restriccions a les fonts públiques i als equipaments esportius.

Notícia

Entren en funcionament les plaques fotovoltaiques del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires.

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

Des del 4 de maig ja es pot fer ús d’aquest nou mitjà de transport elèctric, present també a altres ciutats metropolitanes.