agost 2022

Notícia

Amb la incorporació de les unitats de l'Empordà, Banyoles, la Serralada Transversal i Prades-Llaberia la mesura ja afecta 683.000 persones

Notícia

La zona groga tindrà una recollida extra d’orgànica i envasos el dissabte, a partir d’aquesta setmana i fins el 30 d’octubre. Aviat també s’iniciarà un servei addicional de recollida d’orgànica per a grans productors a les tres zones.

Notícia

Des de la regidoria de Ciutadania i de Comunicació de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí es posa en marxa la segona campanya ciutadana per millorar el civisme al municipi. La campanya “Fem-ho bé!” aquest cop girarà entorn la disminució del soroll i el destorb veïnal.

Notícia

Aquest procés té l'objectiu de consensuar amb la ciutadania quins seran els criteris que han de regir el desenvolupament urbanístic dels barris en el propers 20 anys. 

Notícia

L'Ajuntament inclou la compra de cargobikes, la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics i les instal·lacions d'energies renovables.

Notícia

Es tracta del primer CAP de l’Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut (ICS) que comptarà amb un dispositiu per l’autoconsum d’energia solar. 

Notícia

El servei ha incorporat una persona coordinadora dedicada exclusivament a l’atenció i assessorament en eficiència energètica

Notícia

Es tracta d’una campanya proposada per l’Associació de Naturalistes de Girona que té per objectiu fomentar el reciclatge d’elements com bolígrafs, retoladors, correctors o plomes estilogràfiques.

Notícia

El Patronat Municipal de Turisme se suma a aquest projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua.