La recollida selectiva de Cardedeu passa del 46 al 65 % els primers 10 dies del porta a porta

30/08/2022 - 12:00

La zona groga tindrà una recollida extra d’orgànica i envasos el dissabte, a partir d’aquesta setmana i fins el 30 d’octubre. Aviat també s’iniciarà un servei addicional de recollida d’orgànica per a grans productors a les tres zones.

Les dades dels primers deu dies d’implantació del porta a porta a Cardedeu són molt positives. Tot i la coexistència dels dos sistemes, contenidors i porta a porta, la recollida selectiva de residus ha incrementat, passant del 46 al 65%, una xifra que s’acosta molt a la bossa tipus a la qual hauríem d’arribar.

S'han començat a aplicar alguns ajustaments del servei derivats de l’estudi i observació dels primers dies de funcionament. El més destacat és la recollida extra d’orgànica i envasos de la zona groga els dissabtes: va entrar en funcionament el 30 de juliol i s’allargarà fins el 30 d’octubre, coincidint amb els mesos de més calor. 

També a la zona groga, s’ha destinat més personal per a la recollida d’envasos de dilluns-dimarts. I, a totes les zones, aviat es farà un servei addicional de recollida d’orgànica per a grans productors.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Article

Abans de la implantació del sistema Porta a Porta, el percentatge de recollida selectiva de residus era del 45 %.

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Notícia

L’ampliació de 4 a 10 centres educatius participants en el Projecte Olinet ha permès recollir 1.851 litres d’oli usat durant 2023. La xifra duplica de llarg els 733 litres aconseguits l’any anterior

Butlletí