La recollida selectiva de Cardedeu passa del 46 al 65 % els primers 10 dies del porta a porta

30/08/2022 - 12:00

La zona groga tindrà una recollida extra d’orgànica i envasos el dissabte, a partir d’aquesta setmana i fins el 30 d’octubre. Aviat també s’iniciarà un servei addicional de recollida d’orgànica per a grans productors a les tres zones.

Les dades dels primers deu dies d’implantació del porta a porta a Cardedeu són molt positives. Tot i la coexistència dels dos sistemes, contenidors i porta a porta, la recollida selectiva de residus ha incrementat, passant del 46 al 65%, una xifra que s’acosta molt a la bossa tipus a la qual hauríem d’arribar.

S'han començat a aplicar alguns ajustaments del servei derivats de l’estudi i observació dels primers dies de funcionament. El més destacat és la recollida extra d’orgànica i envasos de la zona groga els dissabtes: va entrar en funcionament el 30 de juliol i s’allargarà fins el 30 d’octubre, coincidint amb els mesos de més calor. 

També a la zona groga, s’ha destinat més personal per a la recollida d’envasos de dilluns-dimarts. I, a totes les zones, aviat es farà un servei addicional de recollida d’orgànica per a grans productors.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Notícia

La Garriga es converteix en el municipi més gran de Catalunya que implanta el porta a porta a tota la població.

Notícia

Un nou punt d’atenció a la ciutadania per a peticions i consultes relacionades amb el servei de neteja viària i de recollida de residus

Butlletí