Salou demana als turistes un ús responsable de l'aigua

23/08/2022 - 10:00

El Patronat Municipal de Turisme se suma a aquest projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua.

El Patronat Municipal de Turisme de Salou se suma a la campanya Emporta’t records, no aigua, per tal de fomentar el consum responsable d’aigua entre les persones que visiten el municipi. Es tracta del projecte LIFE Wat’Savereuse, impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de l’Aigua, juntament amb el Catalan Water Partnership i Eurecat, que té com a objectiu sensibilitzar turistes i empreses, per estalviar i reutilitzar l’aigua.

La campanya es basa en la distribució de cartells i fulletons en llocs on hi hagi consum d’aigua, i presència i activitat relacionada amb els turistes. En aquest sentit, el Patronat de Turisme de Salou ha distribuït materials a les oficines d’informació turística, als serveis de les zones de platja i a diversos allotjaments.

Així mateix, els allotjaments turístics, com ara els hotels, adherits a la campanya, han rebut un manual de tecnologies i bones pràctiques per a la gestió més sostenible de l’aigua i el foment de la reutilització, en els seus establiments. La campanya, que té lloc durant el present estiu, a diversos municipis de Catalunya, Illes Balears i Occitània, comptarà, també, amb una part d’anàlisi, que sorgirà d’un estudi basat en qüestionaris a les mateixes poblacions. Turistes, administracions i empreses seran enquestades, amb l’objectiu de determinar noves estratègies, mecanismes i campanyes, per fomentar, al màxim, el consum responsable d’aigua i la seva reutilització.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Les dutxes i els rentapeus de les platges de Salou només funcionaran al 50%.

Article

L'Ajuntament de Salou implanta el nou sistema als jardins del Parc Manel Albinyana, de l'Avinguda 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la Plaça de la Pau i de l'Autovia Reus-Salou.

Article

Salou ha posat en marxa la licitació destinada a la transformació d'11 places, amb treballs de renaturalització i implantació de sistemes i elements que les converteixin en autèntics refugis climàtics

Butlletí