Nova convocatòria per subvencionar accions contra l'emergència climàtica a Sant Cugat

23/08/2022 - 07:27

L'Ajuntament inclou la compra de cargobikes, la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics i les instal·lacions d'energies renovables.

L'Ajuntament de Sant Cugat obre una nova convocatòria de subvencions per a accions ambientals de lluita contra l'emergència climàtica. La convocatòria, que estarà oberta fins al 8 de setembre, compta amb un pressupost de 15.000 euros per subvencionar una quinzena d'accions alineades amb els eixos de la Declaració d'Emergència Climàtica. Enguany, la convocatòria incorpora la possibilitat d'ajudes per la compra de cargobikes (bicicletes de càrrega destinades a la distribució urbana de mercaderies), així com per la incorporació d'instal·lacions d'energies renovables, punts de càrrega de vehicles elèctrics a habitatges plurifamiliars i tasques per prevenir incendis forestals, entre altres. En total són una quinzena d'accions subvencionables que estan distribuïdes segons els eixos de la Declaració d'Emergència Climàtica de Sant Cugat: transició energètica i cicle de l'aigua, canvi en el model de mobilitat, transició alimentària, infraestructura verda i biodiversitat, transició cultural i canvi d'hàbits. La convocatòria està dotada amb 15.000 euros, però la partida es podrà ampliar en funció de les sol·licituds rebudes.

Consulta les bases i més informació sobre les subvencions 
 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Notícia

Des de l'arribada de 'Too Good To Go', ja són 38 comerços adherits que venen paquets d'aliments a un preu reduït que si no es llançarien a la brossa

Acte
06/05/2023 - 00:00
Masia de Can Rabella. Sant Cugat del Vallès

Butlletí