Nova convocatòria per subvencionar accions contra l'emergència climàtica a Sant Cugat

23/08/2022 - 07:27

L'Ajuntament inclou la compra de cargobikes, la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics i les instal·lacions d'energies renovables.

L'Ajuntament de Sant Cugat obre una nova convocatòria de subvencions per a accions ambientals de lluita contra l'emergència climàtica. La convocatòria, que estarà oberta fins al 8 de setembre, compta amb un pressupost de 15.000 euros per subvencionar una quinzena d'accions alineades amb els eixos de la Declaració d'Emergència Climàtica. Enguany, la convocatòria incorpora la possibilitat d'ajudes per la compra de cargobikes (bicicletes de càrrega destinades a la distribució urbana de mercaderies), així com per la incorporació d'instal·lacions d'energies renovables, punts de càrrega de vehicles elèctrics a habitatges plurifamiliars i tasques per prevenir incendis forestals, entre altres. En total són una quinzena d'accions subvencionables que estan distribuïdes segons els eixos de la Declaració d'Emergència Climàtica de Sant Cugat: transició energètica i cicle de l'aigua, canvi en el model de mobilitat, transició alimentària, infraestructura verda i biodiversitat, transició cultural i canvi d'hàbits. La convocatòria està dotada amb 15.000 euros, però la partida es podrà ampliar en funció de les sol·licituds rebudes.

Consulta les bases i més informació sobre les subvencions 
 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

L’objectiu és mapejar la contaminació al municipi, avaluar-ne l’evolució i reforçar amb dades objectives l’estratègia de l’Ajuntament per reduir la pol·lució.

Article

El tòtem, ubicat a la plaça Quatre Cantons, recull informació sobre la incidència de la ZBE i vol també sensibilitzar sobre la necessitat de reduir l’ús del vehicle.

Notícia

El document s’emmarca en el procés d’aprovació de les noves ordenances per regular la zona de baixes emissions i l’ús de la bicicleta.

Butlletí