Nova convocatòria per subvencionar accions contra l'emergència climàtica a Sant Cugat

23/08/2022 - 07:27

L'Ajuntament inclou la compra de cargobikes, la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics i les instal·lacions d'energies renovables.

L'Ajuntament de Sant Cugat obre una nova convocatòria de subvencions per a accions ambientals de lluita contra l'emergència climàtica. La convocatòria, que estarà oberta fins al 8 de setembre, compta amb un pressupost de 15.000 euros per subvencionar una quinzena d'accions alineades amb els eixos de la Declaració d'Emergència Climàtica. Enguany, la convocatòria incorpora la possibilitat d'ajudes per la compra de cargobikes (bicicletes de càrrega destinades a la distribució urbana de mercaderies), així com per la incorporació d'instal·lacions d'energies renovables, punts de càrrega de vehicles elèctrics a habitatges plurifamiliars i tasques per prevenir incendis forestals, entre altres. En total són una quinzena d'accions subvencionables que estan distribuïdes segons els eixos de la Declaració d'Emergència Climàtica de Sant Cugat: transició energètica i cicle de l'aigua, canvi en el model de mobilitat, transició alimentària, infraestructura verda i biodiversitat, transició cultural i canvi d'hàbits. La convocatòria està dotada amb 15.000 euros, però la partida es podrà ampliar en funció de les sol·licituds rebudes.

Consulta les bases i més informació sobre les subvencions 
 


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Notícia

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat el Pla comarcal d’adaptació al canvi climàtic. El Pla ha estat elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona que està impulsant l’elaboració d'aquests plans a les diferents comarques i ha estat participat pels ajuntaments de la comarca a nivell tècnic. 

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Butlletí