Sabadell participarà un cop més en la neteja d'espais fluvials que proposa el Projecte Rius

Es farà una neteja col·lectiva de la llera del Ripoll, que tindrà lloc el proper dissabte 7 de juny
Font: Aj. Sabadell
31/05/2008 - 00:00

Després de l'èxit de la jornada de neteja dels espais fluvials que es va celebrar l'any passat a tot Catalunya, aquest 2008 tindrà lloc una nova edició de l'activitat Fem dissabte!, per reivindicar uns rius nets i ben conservats. Sabadell se suma de nou a aquesta iniciativa amb la neteja col·lectiva de la llera del Ripoll, que tindrà lloc el proper dissabte 7 de juny, a les 10 del matí, a l'àrea d'estada del molí de l'Amat. L'activitat està organitzada pel Projecte Rius de l'Associació Hàbitats i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell.

Un total de 19 municipis catalans s'han adherit a aquesta iniciativa i celebraran jornades de neteja de rius de forma simultània. A Sabadell, la jornada agruparà els grups de voluntaris del Projecte Rius i tots els ciutadans i ciutadanes que desitgin incorporar-se a les tasques. Els interessats a participar-hi es poden posar en contacte amb els organitzadors de l'activitat a través de l'adreça electrònica comunicacio@projecterius.org o el telèfon 93 421 32 16. També, per obtenir més informació, ho poden fer a través de la pàgina www.projecterius.org.

A través de Fem dissabte!, es pretén fomentar la conscienciació ambiental entre la ciutadania i sensibilitzar sobre la necessitat de mantenir i preservar l'ecosistema fluvial. Aquesta activitat, però, forma part d'un programa més ampli que pretén estimular la participació activa de la societat en la conservació i millora dels rius.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'activitat, emmarcada en el projecte H2O Connecta, ha format part de la Setmana de la Natura.

Article

Una vintena d'alumnes de 4t d'ESO de l'IES La Vall del Tenes creen terraris sostenibles i autosuficients. L'Ajuntament de Santa Eulàlia hi ha col·laborat amb la compra del material.​

Article

Parets posa en marxa el projecte de lluita biològica per a la prevenció i eliminació de plagues. El control biològic es va iniciar el passat mes d'abril i també s'han realitzat controls fitosanitaris de la galeruca i d’endoteràpia dels oms.​

Butlletí