Les conseqüències del canvi climàtic al metro de Barcelona

Font: TMB

26/01/2011

L'Espai Mercè Sala, la nova sala d'exposicions al metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), acull el projecte Consequences, una impressionant col·lecció d'instantànies que capturen les conseqüències de l'acció de l'home en el canvi climàtic i el Medi Ambient.

La mostra fotogràfica s'exposarà a l'Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l'estació de Diagonal, fins al proper 25 de març. Els visitants podran trobar diverses imatges que no tracten de predir un futur més o menys immediat sinó que reflecteixen la situació actual, la realitat que viuen dia a dia milions de persones a tot el món i que ja pateixen les conseqüències del canvi climàtic i l'acció indiscriminada de l'home al planeta que provoca fam, malalties, conflictes, migracions forçades i en general pèrdua de drets humans fonamentals.

Consequences és un projecte col·lectiu impulsat per nou prestigiosos i experimentats fotoperiodistes, procedents de set països diferents, que van crear l‘agència fotogràfica Noor per generar noves iniciatives que donessin resposta a les seves inquietuds. El projecte es va estrenar el desembre de 2009 a Copenhaguen amb una sèrie d'actuacions engegades duranta la Cimera del Clima de les Nacions Unides. Per a més informació es pot consultar la pàgina web de l'agència Noor.

Des de la seva obertura al públic el passat 10 de juny, l'Espai Mercè Sala ha acollit un total de 3 exposicions i l'han visitada més de 10.000 usuaris.

Relacionats

Butlletí