Es presenten els projectes de les Subvencions pel Clima 2023 de Barcelona

28/11/2023 - 10:21

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

El passat 24 d'octubre es va fer la primera trobada amb entitats de les Subvencions pel Clima de 2023 a la Fàbrica del Sol. Es van presentar tots els projectes per tal que totes es coneguessin i poder facilitar sinergies.

Aquesta darrera convocatòria de subvencions busca incentivar projectes que abordin el repte de l’emergència climàtica i plantegin solucions per assolir els objectius que s’estableixen al Pla d'Acció per l'Emergència Climàtica. L’objectiu és potenciar la implicació ciutadana i donar suport a accions col·lectives, sobretot a les iniciatives més innovadores i transformadores.  

Les diferents entitats van poder conèixer i reunir-se amb la seva persona referent amb qui estaran en contacte durant la durada dels projectes, per resoldre dubtes i trobar sinergies amb les línies de treball municipal, aspecte clau per a l’apartat d’acció climàtica amb la ciutadania. Alhora, d’aquesta manera, es pot aconseguir un ressò i uns resultats palpables que donin sentit a aquest tipus de projecte: Trobar la rellevància dels diferents projectes i els canals adequats per a fer-ne una bona difusió.

La convocatòria d’enguany té la peculiaritat de disposar de 24 mesos per l'execució del projecte i se subvenciona fins al 80% amb un màxim de 80.000 €.

 


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

La jornada de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible, que es va celebrar el 29 de setembre, va acollir 158 assistents de més de 120 organitzacions de la ciutat que es van aplegar al Born Centre de Cultura i Memòria.

Acte
06/10/2023 - 18:00
Escola Can Fabra. l’Escola Can Fabra: C/Sant Adrià, 34, recinte Fabra i Coats, Barcelona.

Butlletí