Jornada "Canvi climàtic i boscos a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Evidències. Experiències. Life eCOadapt50"

dijous, 14 març, 2024 - 09:00 a 14:00
Paranimf de l’Escola Industrial C/ Comte d’Urgell, 187. Barcelona

El dijous 14 de març tindrà lloc la Jornada «Canvi climàtic i boscos a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Evidències. Experiències. Life eCOadapt50» amb l'objectiu de presentar les experiències més representatives realitzades als espais naturals de la Xarxa que tenen una relació directa amb l'impacte del canvi climàtic en els sistemes naturals, especialment els boscos. El coneixement científic compartit i l'experiència en gestió directa dels espais naturals han de permetre continuar treballant per definir una estratègia per adaptar els boscos al canvi climàtic, acompanyant accions com el projecte europeu Life eCOadapt50 en diferents territoris catalans.

Per obtenir més informació, accediu al programa de la jornada (web) o baixeu-vos-el (PDF).

Inscripcions
 


 

Organitzador: 
Gerència de Serveis d'Espais Naturals i Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona
Categories: 
Canvi climàtic
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Notícia

Enguany l’abundància de papallones a les ciutats és molt menor, les plantes s'assequen per la manca d'aigua i aquests animals es queden sense aliment.

Notícia

L’objectiu és ajudar a reduir la calor per protegir la salut del veïnat davant els efectes del canvi climàtic. Els projectes es poden presentar fins al 14 de juliol i les propostes guanyadores es testaran el 2024.

Butlletí