Barcelona ciutat

Article

El portal Barcelona + Sostenible mostra tots els programes i activitats duts a terme a la ciutat de Barcelona destinats a complir els objectius de l’Agenda 21.

Article

El passat 10 de novembre van entrar en vigor 6 noves Instruccions tècniques per a l'aplicació de criteris de sostenibilitat de l'Ajuntament de Barcelona (les 6 primeres ho van fer el 10 d'agost).

Notícia

La Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable ha elaborat una guia de consum responsable al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. L'objectiu d'aquesta guia és promoure els comerços respectuosos amb el medi ambient i que no generen residus.

Notícia

El director general d'Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, i la comissionada d'ecologia de l'Ajuntament de Barcelona, Eva Herrero, han signat aquest 15 de gener un conveni de col·laboració per bonificar el subministrament d'aigua d'onze solars municipals de la ciutat inclosos en la segona edició del programa Pla Buits.

Article

Els investigadors Anna Petit, David Sanjuan, Julia Martínez, Joan Rieradevall han estat pioners a fer un estudi sobre la petjada o empremta ecològica de l’alumnat d’escoles bressol.

Opinió

Per primer cop visito Plaça Catalunya per Nadal. Per primer cop m'hi estic més de pocs minuts, o bé de pas. Per primer cop l'he trobat plena de contingut i habitable. Més rodona que mai.

Notícia

Satisfacció de part de les organitzacions impulsores de la moció aprovada ahir amb el suport de tots els grups municipals del consistori

Notícia

Aquestes festes de Nadal la plaça de Catalunya de Barcelona serà l'escenari de la primera edició de la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària). S'hi podran trobar productes, serveis i activitats d'empreses i entitats que permeten practicar un consum responsable i de proximitat i fan possible una economia realment social i solidària.

Notícia

Iniciatives d'aprofitament de Grècia, Itàlia, França, Portugal i Espanya es reuniran a Barcelona per compartir reptes comuns. L'acte organitzat per la Plataforma Aprofitem els Aliments comptarà amb la presència de l'activista internacional Tristram Stuart. 

Notícia

El Saló de Cent de l'Ajuntament ha rebut una representació dels centres educatius que han signat el compromís de treballar per promoure la sostenibilitat a l'entorn educatiu. En concret, hi han anat un centenar dels 351 centres que integren enguany el programa "Escoles + Sostenibles".

Article

El Districte de Sarrià - Sant Gervasi, de la ciutat de Barcelona, té previst doblar aquest curs escolar el nombre de centres educatius implicats en el projecte 'KanGo!'. L'objectiu és fomentar l'ús del transport públic perquè els alumnes vagin a les escoles i en tornin sols.