Les famílies amb rendes més baixes quedaran eximides de la ZBE a Barcelona

Font: Betevé

05/10/2022 - 11:11

L'actualització de l'ordenança municipal entrarà en vigor a principis del 2023 i també ampliarà fins a 24 les autoritzacions diàries anuals per als vehicles sense etiqueta ambiental

Els ciutadans més vulnerables amb vehicles sense l’etiqueta ambiental de la DGT podran circular per la zona de baixes emissions (ZBE de Barcelona). L’actualització de l’ordenança de la ZBE afegirà noves mesures per protegir les persones amb rendes més baixes —que rebran autoritzacions anuals — i també ampliarà de 10 a 24 el nombre d’autoritzacions diàries que la resta de la població pot fer servir cada any. Pel regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, “són elements que tenen impacte ambiental petit però que en termes particulars són molt importants”.
Podeu llegir la notícia complerta a la font original

 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Arrenca el procés participatiu, obert a tota la ciutadania, per a l’elaboració de l’Agenda Estratègica del Pirineu amb horitzó 2030. L’Agenda, impulsada per la Vicepresidència del Govern, serà el full de ruta per orientar el desenvolupament de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran, Solsonès, Berguedà i Ripollès, prioritzant la dinamització econòmica, la sostenibilitat i l’arrelament de la ciutadania.

Notícia

El vehicle, de l’operadora HIFE, donarà servei a la Línia exprés.cat e3 i a la línia regular L1011, que connecten el Montsià i el Baix Ebre. El combustible es generarà a partir de residus agraris, ramaders i industrials de la zona.

Butlletí