L’alcalde de Granollers escollit com a vicepresident de la Xarxa Espanyola de Ciutats per al Clima

Aquesta organització aglutina 300 pobles i ciutats compromesos amb el desenvolupament sostenible
Font: el9nou.cat
16/08/2012 - 00:00

La Xarxa Espanyola de Ciutats per al Clima està vinculada a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i aglutina uns 300 pobles i ciutats compromesos amb el desenvolupament sostenible, la protecció del clima i la lluita contra el canvi climàtic.

L'assemblea d'aquesta Xarxa Espanyola va escollir, el passat mes de juliol, el nou comitè executiu de la xarxa del qual en Josep Mayoral, alcalde de Granollers, n'és el vicepresident.

Es va aprofitar la celebració per debatre sobre les oportunitats que la crisi econòmica actual representa per a la lluita contra el canvi climàtic.

Relacionats

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Acte
12/12/2023 - 10:00
Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya Carrer del Foc, 57, 08038 Barcelona
Notícia

Els resultats mostren que el risc que succeeixin aquests fenòmens augmentarà significativament en les dècades vinents a moltes regions del món i posen en relleu la importància d'adoptar les estratègies necessàries per reduir els impactes del canvi climàtic antropogènic.

Butlletí