Campanya per disminuir l'abandonament de voluminosos a La Garriga

Font: Ajuntament de La Garriga
18/02/2016 - 09:45

Amb l'eslògan "Els mobles vells no els deixis al carrer" s'ha iniciat una campanya per disminuir l'abandonament de materials voluminosos a la via pública.

Amb l'ajuda dels agents cívics es reforçarà una de les recollides amb les que es troben més accions incíviques al municipi.

Tot i que ja existeixen diferents canals per a la seva recollida com el servei a domicili que es fa cada dilluns o la possibilitat de portar-los a la deixalleria, la realitat és que es troben abandonats, mobles, matalassos al costat dels contenidors i altres llocs on només. Aquestes actituds no només dificulten la marxa de vianants i vehicles, sinó que també representen un perill quan es tracten de vidres plans grans que es poden trencar o bé bidons grans plens de dissolvents que poden acabar abocats a l’entorn.

La campanya, afegeix a les notes informatives adhesives que fins ara han anat deixant els agents cívics quan trobaven voluminosos abandonats a la via pública, el repartiment de folletons a les bústies i cartells a les entrades dels diferents habitatges del municipi.

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Sant Celoni planeja implantar el sistema porta a porta en un termini de dos anys

Notícia
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental presenta els nous vehicles per a la recollida selectiva
Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental ha iniciat el procés de substitució dels contenidors de recollida de paper i cartró i d’envasos lleugers a la Llagosta per uns de nous de càrrega lateral.

Acte
02/03/2020
IES Eugeni Xammar. Camí de les Bigues 40-42. Ametlla del Vallès

Butlletí