Campanya per disminuir l'abandonament de voluminosos a La Garriga

Font: Ajuntament de La Garriga
18/02/2016 - 09:45

Amb l'eslògan "Els mobles vells no els deixis al carrer" s'ha iniciat una campanya per disminuir l'abandonament de materials voluminosos a la via pública.

Amb l'ajuda dels agents cívics es reforçarà una de les recollides amb les que es troben més accions incíviques al municipi.

Tot i que ja existeixen diferents canals per a la seva recollida com el servei a domicili que es fa cada dilluns o la possibilitat de portar-los a la deixalleria, la realitat és que es troben abandonats, mobles, matalassos al costat dels contenidors i altres llocs on només. Aquestes actituds no només dificulten la marxa de vianants i vehicles, sinó que també representen un perill quan es tracten de vidres plans grans que es poden trencar o bé bidons grans plens de dissolvents que poden acabar abocats a l’entorn.

La campanya, afegeix a les notes informatives adhesives que fins ara han anat deixant els agents cívics quan trobaven voluminosos abandonats a la via pública, el repartiment de folletons a les bústies i cartells a les entrades dels diferents habitatges del municipi.

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Sant Celoni planeja implantar el sistema porta a porta en un termini de dos anys

Notícia
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental presenta els nous vehicles per a la recollida selectiva
Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental ha iniciat el procés de substitució dels contenidors de recollida de paper i cartró i d’envasos lleugers a la Llagosta per uns de nous de càrrega lateral.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Butlletí