Mars de plàstic

14/06/2021 - 08:00

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Aquest projecte conjunt de sensibilització sobre l'impacte dels plàstics s'emmarca dins el Pla de prevenció de residus municipal, i llança reptes a la ciutadania buscant la seva implicació per reduir l'ús dels plàstics a la vida quotidiana. La proposta és alhora l’acció conjunta d’aquest curs de la xarxa Escoles + sostenibles, atès que la trobada anual que realitzen aquestes escoles, la TROCAMBA, no s’ha pogut realitzar amb el format habitual a causa de les restriccions provocades per la pandèmia.

Hi ha participat l’Escola Verge de la Salut, el Col•legi Mare de Déu de la Mercè, l’Escola Mestral i l’Escola Arquitecte Gaudí.

A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics!


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatSant Feliu de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Notícia

Sant Feliu ha format part de la Delegació Catalana que ha participat a la VI Conferència estatal "Cuidemos el planeta" que s'ha celebrat a Granada del 16 al 18 d'octubre, amb el lema "Enrédate por el clima".

Butlletí