Rodalies de Catalunya ofereix un bitllet combinat per visitar el parc natural del Montseny

Font: Gencat

02/11/2018 - 10:18

Rodalies de Catalunya amplia la seva oferta de bitllets combinats amb un nou producte comercial per visitar el parc natural del Montseny.  Aquest nou pack inclou el bitllet d’anada i tornada en tren des de qualsevol estació del servei de Rodalies de Catalunya fins a  Sant Celoni i el trasllat en un servei de bus de Sagalès des de l’estació fins al parc natural del Montseny. El desplaçament en tren permeten evitar l’emissió de 10,23 quilogram de CO2 a l’atmosfera, una dada per la que no serien necessaris 224 arbres per absorbir el diòxid de carboni.

 

Preu

Estacions rodalia de Barcelona

10,80 €

Estacions entre Granollers - Maçanet

8,50 €

Estacions Girona

13,30 €

 

Aquest producte combinat està disponible els caps de setmana i dies festius, des de qualsevol estació del servei de rodalia de Barcelona així com des de les estacions de la línia R11 del tram Girona – Sils.

El preu d’aquest bitllet combinat és de 10,80€ per aquells desplaçaments realitzats a l’àmbit de rodalia de Barcelona. De manera especial, els clients de les estacions més properes a Sant Celoni, és a dir les estacions entre Granollers-Centre i Maçanet-Massanes, comptaran amb un preu de 8,50€ per gaudir d’aquest producte combinat.

El bitllet combinat per visitar el parc Natural del Montseny és també disponible pels clients de la línia R11 que iniciïn el seu viatge des de les estacions de Sils, Caldes de Malavella Riudellots, Fornells de la Selva o Girona, i tindrà un preu de 13,30€.

Una escapada a la natura en tren
El parc del Montseny és una de les reserves naturals més importants i emblemàtiques de Catalunya i en el seu entorn es conserva una flora i una fauna úniques a les comarques d’Osona, Vallés Oriental i La Selva.

L’estació de Sant Celoni es troba situada als peus del parc Natural del Montseny, pel que el desplaçament en els trens de Rodalies fins a Sant Celoni es converteix en l’opció ideal per fer una escapada i descobrir l’entorn natural tot respectant el medi ambient.

El desplaçament de Barcelona a Sant Celoni en els trens de la línia R2 nord de Rodalies permeten evitar l’emissió de 10,23 quilogram de CO2 a l’atmosfera, una dada per la que no serien necessaris 224 arbres per absorbir el diòxid de carboni.

El bitllet combinat del Parc Natural del Montseny es suma a l’oferta de bitllets combinats d’oci i turisme que ofereix Rodalies de Catalunya a tota la família. L’Skitren Vall de Nuria o l’SkiTren La Molina, són alguns dels bitllets combinats que ofereix Rodalies de Catalunya als seus clients, i que pretén apropar el tren com a mitja de transport per visitar espais naturals i practicar activitats d’oci o turisme en els desplaçaments.


 

Relacionats

Acte
Notícia

Els alcaldes i alcaldesses de l’Arc Metropolità traslladen al Departament d’Acció Climàtica les seves discrepàncies sobre el decret de les Zones de Baixes Emissions

Butlletí