Formació Escoles Agràries "Jardins sense reg"

dimarts, 6 febrer, 2024 - 10:00 a dimecres, 20 març, 2024 - 12:00

Presentació i objectius

En el context actual de sequera i restriccions de reg, pren especial rellevància la creació de jardins sense reg que ens permetin gaudir dels nostres espais verds tot i la manca de recursos hídrics. En aquest curs aprendrem les bases de la xerojardineria o els jardins sense reg, la selecció d’espècies, disseny, la implantació i gestió. Es realitzaran visites al viver i al jardí demostratiu dels vivers Sala Graupera i al viver de Yuyo cactus dedicat a les plantes crasses. Podeu fer la preinscripció omplint el següent formulari fins el 29 de febrer de 2024.

Coordinació: ukerdizudayre@gencat.cat

Cost del curs: Dret d’inscripció: 15 € (Segons Ordre ACC/54/2022, de 30 de març, de creació dels preus públics de les escoles agràries)

Inscripcions: Podeu fer la preinscripció omplint el següent formulari fins al 29 de febrer de 2024

Sessions teòriques: Escola Agrària de Noves Tecnologies i Horticultura Carretera de Cabrils km 2, Cabrils

Sessions pràctiques: Vivers Sala Graupera / Vivers Yuyo Cactus

Calendari: Dies 6, 13 i 20 de març de 2024.

Horari: Sessions a l’aula (6 de març) de 10.00 a 14.00 h i visites (13 i 20 de març) de 10.00 a 12.00 h

Durada: 8h Professorat Sessions teòriques a càrrec de Francesc Cerviño, enginyer agrònom i professor al Centre de Formació del Laberint (Parcs i Jardins de BCN) i Cristina Albalat, Llicenciada en Química i Tècnica superior en Paisatgisme i Medi rural. Sessions pràctiques a càrrec de l’Ana Velasco, tècnica dels vivers Sala Graupera i Elias Barroso, de Yuyo Cactus.

Més informació

 

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Canvi climàtic
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia

Es tracta del depredador natural del pugó, que afecta diferents arbres i provoca caiguda de les fulles i la melassa, que deixa el terra brut i enganxifós.

Notícia

Enguany l’abundància de papallones a les ciutats és molt menor, les plantes s'assequen per la manca d'aigua i aquests animals es queden sense aliment.

Notícia

1.620 alumnes han seguit les xerrades sobre canvi climàtic impartides pel Consell Comarcal del Maresme

Butlletí