Diversos restaurants de Badalona participen a la campanya “Punts de recollida i reciclatge d’oli”

Font: Ajuntament de Badalona

04/04/2019 - 11:33

L’agrupació de restauradors Forquilla Badalona, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha engegat el passat març una campanya per a la recollida i el reciclatge de l’oli de cuina ja utilitzat. L’objectiu és conscienciar als badalonins i a les badalonines a tenir més cura a l’hora de tractar aquest residu altament contaminant i que no s’acabi llençant a l’aigüera.

Els restaurants de l’associació Forquilla Badalona oferiran aquest servei gratuïtament a totes les persones que vulguin portar els seus olis per reciclar en petits contenidors. Es podrà fer arribar l’oli en el suport que resulti més còmode, tot i que els establiments distribuiran embuts adaptables a la majoria d’ampolles de plàstic perquè la ciutadania pugui reciclar l’oli de forma més còmode.

Es pot consultar el llistat de punts de recollida en el facebook/forquillabdn i al web de l’Ajuntament de Badalona, així com els horaris d’apertura dels establiments. La intenció dels organitzadors és no posar data límit a la finalització de la campanya, ja que es considera un projecte de conscienciació ciutadana a llarg termini.

Categories: 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Els veïns i veïnes de Parets del Vallès ja poden demanar el servei de recollida de mobles a domicili a través de l’App Parets.

Article

PFB ha finalitzat la instal·lació de 396 plaques fotovoltaiques al teulat principal del centre funerari badaloní que permetran un estalvi d’un 35 % a la factura elèctrica

Butlletí