Diversos restaurants de Badalona participen a la campanya “Punts de recollida i reciclatge d’oli”

Font: Ajuntament de Badalona

04/04/2019 - 11:33

L’agrupació de restauradors Forquilla Badalona, en col·laboració amb l’Ajuntament, ha engegat el passat març una campanya per a la recollida i el reciclatge de l’oli de cuina ja utilitzat. L’objectiu és conscienciar als badalonins i a les badalonines a tenir més cura a l’hora de tractar aquest residu altament contaminant i que no s’acabi llençant a l’aigüera.

Els restaurants de l’associació Forquilla Badalona oferiran aquest servei gratuïtament a totes les persones que vulguin portar els seus olis per reciclar en petits contenidors. Es podrà fer arribar l’oli en el suport que resulti més còmode, tot i que els establiments distribuiran embuts adaptables a la majoria d’ampolles de plàstic perquè la ciutadania pugui reciclar l’oli de forma més còmode.

Es pot consultar el llistat de punts de recollida en el facebook/forquillabdn i al web de l’Ajuntament de Badalona, així com els horaris d’apertura dels establiments. La intenció dels organitzadors és no posar data límit a la finalització de la campanya, ja que es considera un projecte de conscienciació ciutadana a llarg termini.

Categories: 

Relacionats

Article

La producció de residus cau un 3% amb el confinament però creix el consum a les llars a les dues comarques ebrenques.

Article

El Pallars Sobirà té una elevada dispersió de pobles de petites dimensions, on la forma de gestió de les restes de menjar és el compostatge als pobles.

Article

L’Associació de Micropobles de Catalunya, de la qual formen part Sant Miquel de Campmajor i Esponellà, ha repartit 1.500 mascaretes de protecció FFP2 al Centre d’Assistència Primària i a la Clínica Salus de Banyoles, així com a l’Hospital Josep Trueta de Girona, hospital de referència al Pla de l’Estany.

Butlletí