Bicicletes per a policies locals i tècnics municipals

Font: DIBA
26/11/2010 - 00:00
El diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, ha lliurat aquest 26 de novembre, bicicletes per a policies locals i tècnics municipals de nou municipis de la província de Barcelona amb l'objectiu d'impulsar les tasques de vigilància ambiental i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic.

L'acte ha comptat amb l'assistència dels policies locals receptors de les bicis i de tot el material que les acompanya (casc, alforges, etc), a més dels alcaldes i regidors dels nou municipis receptors de les bicicletes, que són: Vilafranca del Penedès, Santa Maria de Palautordera, Mataró, Canovelles, Cardedeu, Palau de Plegamans, Badalona, Sant Feliu de Llobregat i Santa Eulàlia de Ronçana, que han signat el conveni de cessió amb el diputat de Medi Ambient.

Durant l'acte, Baron ha recordat que molts dels servies que fan els tècnics municipals i la Policia Local es poden realitzar amb la bicicleta i, a més, l'ús per part d'aquests funcionaris municipals pot servir d'exemple a la ciutadania.

Aquesta cessió de bicicletes forma part d'un programa pilot de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, iniciat l'any 2008, amb l'objectiu d'impulsar la creació i potenciar les unitats ciclistes existents per contribuir en la lluita del canvi climàtic, tant per la seva efectivitat com per l'exemple que es dóna des de les administracions locals.

Fins ara, ja són 78 bicicletes cedides per la Diputació de Barcelona que serveixen per patrullar per prop d'una trentena de municipis de la província.

Relacionats

Article

Aquests premis destaquen les contractacions i els procediments de licitació més sostenibles, circulars i innovadors a nivell europeu

Article

Aigües de Reus ha presentat aquest dimarts, 12 de març el nou projecte de recuperació de la Bassa Nova, a l’entorn del passeig de la Boca de la Mina, que en breu es posarà a exposició pública i posteriorment es traurà a licitació per segon cop després que un primer concurs quedés desert a principi de 2023

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Butlletí