Uns 1400 alumnes de primària participen a la campanya 'Coneixem millor els residus', a Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
19/11/2015

El passat 15 de novembre es va iniciar aquesta campanya que té per objectiu aprofundir en alguns aspectes de la recollida selectiva. La campanya durarà un mes i es sortejaran 5 tablets entre tots els nens i nenes participants, una per escola.

El passat 15 de novembre va començar la campanya 'Coneixem millor els residus', adreçada a tots els nens i nenes de primària de Manlleu.  A la campanya hi participen totes les escoles del municipi, per tant la campanya s'adreça a uns 1.400 alumnes

La campanya es basa en els calendaris d'advent i aprofita la seva fórmula perquè les famílies aprofundeixin en alguns aspectes de la recollida selectiva i els resultats millorin.

Les escoles entregaran a tots els alumnes un tríptic rasca-rasca que conté 30 caselles per descobrir entre el 15 de novembre i el 15 de desembre. Cada dia les famílies n'han d'obrir una, i l'últim dia hauran d'anotar en una butlleta quins tres missatges ambientals els han agradat o sorprès més. Paral·lelament, el professorat també treballarà els missatges a classe.

Els nens i nenes que retornin les butlletes a l'escola abans del 18 de desembre entraran en el sorteig de 5 tablets Samsung, una per escola.

La campanya és promoguda per l'Ajuntament de Manlleu, el Consell Comarcal d'Osona i l'empresa Recollida de Residus d'Osona, SL, que presta els serveis de recollida de deixalles i neteja viària al municipi. 

 

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Tríptic rasca-rasca96.66 KB

Relacionats

Article

Manlleu ha presentat l’oficina d’Estalvi i eficiència energètica d’Osona Nord. Aquesta oficina també serà present als pobles del voltant de Manlleu: Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç.

Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Notícia

Diverses administracions públiques i entitats empresarials han decidit unir esforços per tal que les empreses d’Osona puguin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, han creat el Grup de Compra Agregada d’Osona, al qual ja s’han adherit més de 80 empreses amb més de 130 punts de subministrament.

Butlletí