Uns 1400 alumnes de primària participen a la campanya 'Coneixem millor els residus', a Manlleu

Font: Ajuntament de Manlleu
19/11/2015 - 00:00

El passat 15 de novembre es va iniciar aquesta campanya que té per objectiu aprofundir en alguns aspectes de la recollida selectiva. La campanya durarà un mes i es sortejaran 5 tablets entre tots els nens i nenes participants, una per escola.

El passat 15 de novembre va començar la campanya 'Coneixem millor els residus', adreçada a tots els nens i nenes de primària de Manlleu.  A la campanya hi participen totes les escoles del municipi, per tant la campanya s'adreça a uns 1.400 alumnes

La campanya es basa en els calendaris d'advent i aprofita la seva fórmula perquè les famílies aprofundeixin en alguns aspectes de la recollida selectiva i els resultats millorin.

Les escoles entregaran a tots els alumnes un tríptic rasca-rasca que conté 30 caselles per descobrir entre el 15 de novembre i el 15 de desembre. Cada dia les famílies n'han d'obrir una, i l'últim dia hauran d'anotar en una butlleta quins tres missatges ambientals els han agradat o sorprès més. Paral·lelament, el professorat també treballarà els missatges a classe.

Els nens i nenes que retornin les butlletes a l'escola abans del 18 de desembre entraran en el sorteig de 5 tablets Samsung, una per escola.

La campanya és promoguda per l'Ajuntament de Manlleu, el Consell Comarcal d'Osona i l'empresa Recollida de Residus d'Osona, SL, que presta els serveis de recollida de deixalles i neteja viària al municipi. 

 

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Tríptic rasca-rasca96.66 KB

Relacionats

Article

El bicibús consisteix en grups d’infants que es mouen amb bicicleta cap a l’escola acompanyats de persones adultes, amb un recorregut definit, amb parades establertes i amb horaris de pas, de la mateixa manera que faria un autobús

Reportatge

Manlleu assoleix un 82,5% de recollida selectiva en els tres primers mesos de recollida porta a porta

Article

L’Ajuntament de Manlleu inicia la prova mitjançant la tecnologia LoRaWAN. La solució, desenvolupada per Bettair, permetrà al consistori monitorar en temps real els nivells de contaminants de l’atmosfera.

Butlletí