Setmana Ambiental a Manlleu

dilluns, 4 març, 2024 - 08:00 a divendres, 8 març, 2024 - 14:00
Manlleu

Inclourà activitats relacionades amb el medi ambient per a grups de 5è de primària i 2n d’ESO.

Del 4 al 8 de març se celebrarà a Manlleu una nova edició de la Setmana Ambiental. Per aquest motiu s’ofereixen als centres escolars vàries sortides o també recursos de temàtica ambiental per treballar a l’aula. A l’edició d’enguany hi participaran més de 500 alumnes, per als quals s’han previst les següents activitats:

Educació primària: duran a terme una gimcana per conèixer la biodiversitat a Osona a l’Arborètum.

Educació secundària: faran una activitat de millora al bosc del riu del meandre del Gelabert on descobriran i aprendran sobre les espècies principals que conformen el bosc del riu. També faran recollida i neteja de residus de la zona.

D’altra banda, durant aquesta setmana, en concret el dimarts 5 de març d’11 a 18h el servei de deixalleria mòbil es desplaçarà fins al barri de Gràcia. Aquest servei pretén facilitar l’aportació de residus de petit volum que per les seves característiques requereixen d’un tractament especial. Les persones que hi portin residus podran registrar la seva aportació de cara a obtenir el descompte de 10€ previst a la taxa de residus.

La Setmana Ambiental de Manlleu és organitzada pel Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament i el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis – UVIC-UCC.

 


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

Manlleu estrena “L'Energia de Manlleu en joc” en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2023.

Article

Al local, situat al carrer Arnald de Corcó, s'hi vendran mobles, llibres o articles de decoració, entre d'altres

Notícia

L'Ajuntament de Manlleu ha aprovat l’Ordenança municipal reguladora de les mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i als usos de l'aigua en situació de sequera.

Butlletí