Una trentena de botigues aconsegueixen el distintiu de comerç verd a Argentona

Font: Ajuntament d'Argentona
04/04/2016 - 09:48

30 botigues d’Argentona compten amb el distintiu de comerç verd, una iniciativa de la Fundació Catalana de prevenció de residus, que ha rebut el suport de l’Ajuntament d’Argentona i de l’associació Argentona es Mou.

 

Aquests "comerços verds" ofereixen productes i serveis que suposen un benefici ambiental i social respecte productes equivalents. A dia d’avui han rebut els distintiu 30 negocis del centenar que van visitar els tècnics de la Fundació Catalana de Residus però encara es podrà ampliar la xarxa en el futur.

L'eliminació de les bosses de plàstic és un objectiu de la campanya

Aquesta campanya té diverses accions per conscienciar no només a botiguers sinó també als clients. En aquest sentit s'ha creat una guia electrònica de comerç verd i també s’han fet bosses de niló i ràfia reutilitzables per anar a comprar com es feia abans i eliminar així el plàstic. 


 

Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Acte
14/11/2023 - 08:30
Tecnocampus Mataró. Avda. Ernest Lluch, 32
Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Butlletí