Sant Vicenç dels Horts renova 108 punts de llum per millorar l'estalvi energètic al municipi

03/01/2017 - 16:22

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts renovarà nombrosos punts de llum dels carrers del municipi per millorar l’estalvi energètic i donar compliment a les normatives vigents de reducció de contaminació lluminosa.

El projecte preveu adequar els nivells d’il·luminació en funció de l’ús de cada via, reduir el flux lluminós i modernitzar el mobiliari urbà.

Amb aquest fi, l’Ajuntament substituirà un total de 49 llums per lluminàries amb tecnologia LED, 55 amb làmpada d’halogenurs metàl·lics ceràmics i 4 més amb làmpada de vapor de sodi. La reducció de potència instal·lada serà de 8.238 W (un 54,23%).

Els treballs es duran a terme als carrers Mn. Jacint Verdaguer, Barcelona, Sant Miquel, Mn. Josep Duran, Sant Joan Bosco, Ribot, la Pobla, Mare de Déu de Montserrat, Anselm Clavé, Àngel Guimerà, Josep Carner, Rabal del Centre i passatge de la Pista Polivalent Municipal Francesc Macià. 

L'Ajuntament ha renovat alhora l’enllumenat del carrer Sant Joan Bosco, en el tram comprès entre els carrers Sant Miquel i Ribot. Amb la substitució d’aquestes lluminàries, s’ha actualitzat l’enllumenat d’aquest carrer, que ja havia quedat obsolet, i s’ha reduït la potència dels llums una tercera part, sense perjudicar-ne en cap cas l’eficiència lumínica.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El servei municipal assessora a particulars i a empreses per iniciar projectes de transició energètica i climàtica en els edificis perquè siguin més sostenibles.

Article
Nova convocatòria de subvencions per promoure l’autoconsum energètic a Sant Vicenç dels Horts

Les persones propietàries d’immobles i les comunitats veïnals poden sol·licitar-les pels projectes d’instal·lació de plaques fotovoltaiques realitzats o previstos entre l’1 de setembre de 2022 i el 30 de setembre de 2023.

Article

En els darrers mesos s'ha proceidt a la substitució d'un total de 668 llumeneres de la via pública.

Butlletí