Sant Pere de Torelló facilita als seus veïns biotrituradores per preparar el composatge casolà

Els aparells es poden demanar en préstec durant tres dies
Font: Aj. Sant Pere de Torelló
26/09/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a redaccio@sostenible.es

Des del passat dia 21 de setembre, l'ajuntament de Sant Pere de Torelló ha posat a disposició dels veïns amb compostadors casolans dues biotrituradores per poder triturar les restes de poda d'horts i jardins per destinar-les a produir compost orgànic com a adob.

Les biotrituradores es podran demanar en préstec durant tres dies, per poder fer la trituració. S'hauran d'anar a buscar i retornar a l'ajuntament, dins l'horari d'oficines, i es demanarà que es signi un full de compromís del bon ús dels aparells. A Sant Pere, arran de la campanya informativa que es va fer a començaments d'estiu, s'han distribuït una trentena llarga de compostadors.

Relacionats

Notícia

El servei és gratuït i sense la necessitat de cap clau ni cap tràmit previ a diferència de la resta de punts de recàrrega ja existents al municipi. Així, qualsevol persona que necessiti carregar el seu vehicle ho podrà fer utilitzant el codi QR de la màquina que redigirà a la plataforma de l’empresa subministradora del servei; o a mitjançant la targeta de càrrega de vehicles d’altres plataformes.

Acte
Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Butlletí