Sant Pere de Torelló facilita als seus veïns biotrituradores per preparar el composatge casolà

Els aparells es poden demanar en préstec durant tres dies
Font: Aj. Sant Pere de Torelló
26/09/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a redaccio@sostenible.es

Des del passat dia 21 de setembre, l'ajuntament de Sant Pere de Torelló ha posat a disposició dels veïns amb compostadors casolans dues biotrituradores per poder triturar les restes de poda d'horts i jardins per destinar-les a produir compost orgànic com a adob.

Les biotrituradores es podran demanar en préstec durant tres dies, per poder fer la trituració. S'hauran d'anar a buscar i retornar a l'ajuntament, dins l'horari d'oficines, i es demanarà que es signi un full de compromís del bon ús dels aparells. A Sant Pere, arran de la campanya informativa que es va fer a començaments d'estiu, s'han distribuït una trentena llarga de compostadors.

Relacionats

Article

Manlleu ha presentat l’oficina d’Estalvi i eficiència energètica d’Osona Nord. Aquesta oficina també serà present als pobles del voltant de Manlleu: Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç.

Notícia
La contaminació per ozó troposfèric és un problema recurrent a la Plana de Vic durant els mesos d’estiu, quan se supera amb freqüència els llindars d’avís i alerta. Amb tot, aquest 2020, encara sense episodis d’onada de calor, amb fortes pluges i la crisi sanitària, els valors són inferiors. De totes maneres es continua treballant per la millora de la qualitat de l’aire i ahir es presentava als ajuntaments el Pla d’Acció per a la millora de la Qualitat de l’aire que contempla 47 accions.

Butlletí