Les Masies de Voltregà implantarà la recollida avançada amb contenidors xipats

Fonts: Ajuntament de Les Masies de Voltregà

10/04/2024 - 08:15

Les Masies de Voltregà davant l'estancament del sistema actual de contenidors, implantarà un nou model de recollida residus. Es tracta de contenidors tancats, que només es podran obrir amb una targeta identificativa de cada habitatge o amb el mòbil.

Aquest nou sistema compta amb una tecnologia que permet fer un seguiment de la participació de la ciutadania en la recollida selectiva.

Aquest seguiment permetrà implantar una taxa justa de residus, amb l'objectiu que qui separi més, pagui menys.

El sistema entrarà en funcionament el 15 d'abril i, des d'aleshores, els contenidors quedaran tancats. Per tant, cal que cada habitatge disposi de la seva targeta identificativa per a obrir-los.

 


 

Relacionats

Notícia

La Conca de Barberà utilitza un sistema mixt de reciclatge amb la implantació de contenidors intel·ligents i del servei porta a porta.

Notícia

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública i l'empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida de residus, Reus Net, ha iniciat a mitjans d'abril una prova pilot per escollir el nou sistema de contenidors intel·ligents que ha de permetre incrementar els índexs de recollida selectiva a la ciutat.

Notícia

L’Ajuntament de Girona inicia la implementació dels sistemes de recollida de residus amb diferents fases i campanyes informatives

Butlletí