Ripollet promou l'estalvi domèstic d'aigua

Font: Ajuntament de Ripollet
23/05/2012 - 00:00

Per tal de difondre consells en favor de l'estalvi, l'Ajuntament de Ripollet ha organitzat una xerrada el dia 30 de maig, a les 18:30 h, al Centre Cultural. A més, del 29 de maig al 2 de juny el municipi compta amb l'exposició 'La nova cultura de l'aigua'

L'objectiu de 'Ripollet estalvia aigua' és informar al veïnat de la importància de l'estalvi d'aigua, no només per millorar l'entorn i reduir el nostre impacte ambiental, sinó també per evitar la repetició d'episodis de fortes sequeres, com ja va passar recentment. A tots els participants en les activitats se'ls ofereix gratuïtament un paquet amb mecanismes per estalviar aigua a les aixetes de casa seva. S'ha comprovat que aquests instruments són els més útils per estalviar a les llars, ja que permeten disminuir el cabal que surt i estalviar fins a un 50% del consum.

Aquestes iniciatives s'inscriuen en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua' que impulsa l'Ajuntament de Montcada com a membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquesta campanya consisteix en un conjunt d'actuacions de sensibilització ciutadana amb l'objectiu de continuar promovent l'estalvi domèstic d'aigua.

 

Més informació sobre la campanya a l'especial:
'La Xarxa estalvia aigua', campanya per fomentar el consum hídric responsable a més de 50 municipis

Més informació:
https://www.facebook.com/Estalviaigua
http://www.diba.cat/web/xarxasost/estalviaigua
http://twitter.com/#!/search/estalviaigua

 

Relacionats

Notícia

Sabadell aposta per la millora en qualitat i eficiència energètica. Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros

Notícia

Aquesta iniciativa que es va realitzar a Montcada i Reixac, pretén fomentar l’ús de la roba de segona mà com a alternativa al consum tradicional.

Article

La taxa de recollida d’escombraries s’actualitza per donar compliment a la llei de residus.

Butlletí