Ripollet presenta un calendari sostenible pel 2010

'Ripollet desendollat' recull els espais del municipi que actualment funcionen amb energies renovables
Font: Aj. Ripollet
23/11/2009

La Regidoria de Medi Ambient de Ripollet acaba de presentar un calendari online pel 2010 titulat 'Ripollet desendollat'. Es tracta d'una iniciativa que recull un resum dels espais del municipi que actualment funcionen amb energies renovables. Les plaques solars de les llars d'infants municipals, la bicicleta dinamo o les cuines solars són alguns dels exemples que es poden consultar al calendari, acompanyats d'algunes recomanacions de com aplicar aquestes energies al nostre ús diari.

Aquest calendari, que es podrà consultar pròximament al web ripollet.cat i a partir de principis d'any a la web de la Casa de Natura, contindrà tots els actes organitzats des de la Regidoria de Medi Ambient a més de festes destacades com el Dia Internacional del Medi Ambient.

Relacionats

Notícia

L'Associació Ripollet Natura es posarà a disposició dels equips docents dels centres per dinamitzar accions destinades a fer, primer, una diagnosi de la producció de residus de cada centre per, posteriorment, assessorar-los en la recerca, disseny i posada en marxa d'iniciatives sostenibles per reduir al màxim la producció de residus al centre.

Notícia

Els dies 14 i 15 d'octubre del 2020 s'emetrà en streaming i des de Sant Cugat del Vallès la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll. 

Notícia

L’Ajuntament de Parets durà a terme un projecte per substituir la instal·lació actual de panells solars ACS, ubicades al Camp de Futbol Municipal Josep Seguer, per panells fotovoltaics.

Butlletí