Ripollet presenta un calendari sostenible pel 2010

'Ripollet desendollat' recull els espais del municipi que actualment funcionen amb energies renovables
Font: Aj. Ripollet
23/11/2009 - 00:00

La Regidoria de Medi Ambient de Ripollet acaba de presentar un calendari online pel 2010 titulat 'Ripollet desendollat'. Es tracta d'una iniciativa que recull un resum dels espais del municipi que actualment funcionen amb energies renovables. Les plaques solars de les llars d'infants municipals, la bicicleta dinamo o les cuines solars són alguns dels exemples que es poden consultar al calendari, acompanyats d'algunes recomanacions de com aplicar aquestes energies al nostre ús diari.

Aquest calendari, que es podrà consultar pròximament al web ripollet.cat i a partir de principis d'any a la web de la Casa de Natura, contindrà tots els actes organitzats des de la Regidoria de Medi Ambient a més de festes destacades com el Dia Internacional del Medi Ambient.

Relacionats

Article

El títol premia les construccions que mantenen un compromís amb la sostenibilitat, mitjançant l’eficiència energètica i el baix impacte ambiental. Leed és l'acrònim en anglès de Lideratge en Energia i Disseny Ambiental, és el reconeixement que es dóna, des de l’US Green Building Council, a aquells edificis que s’adapten al disseny sostenible i a l’eficiència energètica. En el cas del Camp del Ferro, s'ha rebut en la categoria més alta, Leed Gold.

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa una campanya per promoure l’ús de la copa menstrual entre les joves de 16 a 20 anys de Sant Cugat

Article

Els recursos s’adrecen a diferents franges d’edat i fomenten que infants i joves prenguin consciència de la necessitat de tenir cura del medi ambient

Butlletí