Ripollet presenta un calendari sostenible pel 2010

'Ripollet desendollat' recull els espais del municipi que actualment funcionen amb energies renovables
Font: Aj. Ripollet
23/11/2009

La Regidoria de Medi Ambient de Ripollet acaba de presentar un calendari online pel 2010 titulat 'Ripollet desendollat'. Es tracta d'una iniciativa que recull un resum dels espais del municipi que actualment funcionen amb energies renovables. Les plaques solars de les llars d'infants municipals, la bicicleta dinamo o les cuines solars són alguns dels exemples que es poden consultar al calendari, acompanyats d'algunes recomanacions de com aplicar aquestes energies al nostre ús diari.

Aquest calendari, que es podrà consultar pròximament al web ripollet.cat i a partir de principis d'any a la web de la Casa de Natura, contindrà tots els actes organitzats des de la Regidoria de Medi Ambient a més de festes destacades com el Dia Internacional del Medi Ambient.

Relacionats

Notícia

Una vuitantena d'inscrits, representants d'empreses i administracions, han rebut informació a la Masia de Can Serra sobre l'autoconsum energètic, en el marc de la 16a jornada tècnica organitzada per Rubí Brilla. Els assistents han pogut resoldre dubtes sobre la nova normativa de l'autoconsum energètic.

Article

El programa compta amb tres jornades de treball col·laboratiu i un esmorzar a l'horta social 

Notícia

A principi de novembre es van instal·lar, a diferents punts de Ripollet, cinc contenidors per a la recollida de l'oli domèstic. Per tal de facilitar l'emmagatzematge de l'oli usat en ampolles per al seu posterior reciclatge s'han repartit un total de 1.100 embuts amb tapa i adaptador per a ampolles amb rosca.

Butlletí