Ripollet engegarà una prova pilot de préstec de bicicletes

Font: Ajuntament de Ripollet
29/05/2013 - 00:00

Cap a finals de juny està previst que es posi en marxa la prova pilot impulsada des del Patronat Municipal d'Ocupació i la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet que permetrà llogar, de manera gratuïta una vintena de bicicletes restaurades des del PMO. Aquest servei té per tant dues vessants, d'una banda vol impulsar la mobilitat sostenible a Ripollet i per altra banda donarà feina, a través del Pla Disset, a dues persones: un mecànic que s'encarregarà del manteniment de les bicicletes i una administrativa que portarà el tema de documentació dels llogaters.

Les persones interessades s'hauran d'adreçar al Parc del Riu Ripoll, on estarà situat el centre neuràlgic d'aquest servei. Està adreçat a majors de 18 anys, però les persones entre 16 i 18 anys podran llogar una bici amb una autorització dels tutors, i els menors de 16 anys hauran d'anar forçosament acompanyats per un adult.

Un cop allà, es farà una fotocòpia del DNI, s'omplirà un formulari i es realitzarà una foto del llogater amb la bicicleta, que va identificada amb una numeració i una enganxina de l'Ajuntament de Ripollet. 

L'horari del servei serà 8:30 a 11:30 i de 18:30 a 21 h de dimarts a la tarda a diumenge, i el lloguer serà només per un dia. La prova pilot s'allargarà fins al 30 de setembre, quan es farà una valoració del funcionament del servei i de si segueix funcionant o si s'han de realitzar canvis en la dinàmica.

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa una campanya per promoure l’ús de la copa menstrual entre les joves de 16 a 20 anys de Sant Cugat

Article

Els recursos s’adrecen a diferents franges d’edat i fomenten que infants i joves prenguin consciència de la necessitat de tenir cura del medi ambient

Acte
27/05/2021 - 00:00
Davant de l’Ajuntament. Plaça de la Vila, 1. Sant Fost de Campsentelles

Butlletí