Reforç a la neteja i recollida de residus a Llucmajor

20/06/2016 - 14:57

Amb l’objectiu de millorar la neteja al municipi, l’Ajuntament de Llucmajor ha reforçat aquest any la labor inspectora de la patrulla de Medi Ambient (PUMA) de la Policia encarregada de vigilar que es respectin les normes relacionades amb els residus. 

Aquesta patrulla ha obert en els primers 5 mesos de l’any un total de 180 expedients a particulars i empreses per haver demostrat conductes incíviques relacionades amb els residus.

Aquesta és només una de les accions derivades del compromís de l’equip de govern de l’Ajuntament de Llucmajor amb la neteja als carrers. Dins aquest compromís, el consistori volia conscienciar als ciutadans de la importància de llançar cada residu en el lloc on correspon. En aquest sentit, es varen crear uns tríptics informatius amb els quals informar els llucmajorers dels serveis de recollida que disposen.

En aquests tríptics es fa una especial incidència en el servei de recollida domiciliària de les restes de poda i objectes voluminosos com a mobles, matalassos, electrodomèstics… Així com dels horaris d’obertura i serveis dels tres parcs verds del municipi.

L’Ajuntament de Llucmajor volia, així mateix, agrair la bona resposta dels ciutadans. Les cridades als telèfons de recollida domiciliària no han aturat d’augmentar els darrers mesos, per tant, la resposta ha estat molt positiva i, sense cap dubte, continuarà millorant amb el pas del temps.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
El tècnic de Medi Ambient Antoni Pasqual i el regidor Sebastià Llodrà, amb el poal que es fa servir per a matèria orgànica. / M. BARCELÓ

El tècnic de Medi Ambient Antoni Pasqual i el regidor Sebastià Llodrà, amb el poal que es fa servir per a matèria orgànica. / M. BARCELÓ

El servei de recollida de residus porta per porta que s'ha estrenat al poble de Son Macià i al barri de sa Torre de Portocristo, implantat des del primer d'octubre, ha fet que les fraccions de reciclatge sumin un 82% i que a rebuig només hi vagi un 18% del fems. Al gener s'aplicarà al centre de Portocristo i entrarà en servei la deixalleria mòbil

Notícia
L'Ajuntament de Llucmajor ha presentat el nou sistema de recollida d'escombraries 'porta a porta' que s'implantarà a partir de el 20 de gener de 2020, afectarà 11.000 residents i que implicarà la retirada de contenidors a les zones rurals i als el poble , així com la creació de tres àrees d'aportació de residus.
Notícia

L’Ajuntament ha posat en marxa la recollida porta a porta al barri de sa Torre de Porto Cristo i a Son Macià. Són dues proves pilot, a zones poc conflictives, amb l’objectiu d’introduir el sistema al centre de Manacor d’aquí a 6 mesos.

Butlletí