Manlleu premia les millors parcel·les dels horts municipals 2015

Font: Ajuntament de Manlleu
14/09/2015

El passat 9 de setembre, una trentena de persones van assistir a l'acte de lliurament de premis que va tenir lloc a Can Sanglas. Els guanyadors van ser Albert Crosas (Can Sanglas), Hafida Ouadi (Platja del Dolcet), Salah Mossaoui (La Coma) i Aissa Chilah (Can Ramisa)

El dimecres dia 9 de setembre es van entregar els "Premis a la millor parcel·la 2015" de cada una de les quatre zones d'horta municipal de Manlleu (Can Sanglas, Can Ramisa, Platja del Dolcet i la Coma). El lliurament es va fer als horts de Can Sanglas i els premis  van ser lliurats per la regidora de Medi Ambient i Pagesia de l'Ajuntament de Manlleu, Maica Bassas.

Els premis reconeixien les millors parcel·les pel què fa a diversos aspectes, tan pel què fa als cultius (ex: l'estat de les plantes, la diversitat de cultius, la presència de plantes aromàtiques) com l'estètica i el compliment de la normativa dels horts municipals.

Les puntuacions van ser molt ajustades entre les diverses parcel·les. Les persones guanyadores d'aquesta primera edició van ser: Albert Crosas (Can Sanglas), Hafida Ouadi (Platja del Dolcet), Salah Mossaoui (La Coma) i Aissa Chilah (Can Ramisa).

En aquesta primera edició va formar part del jurat la formadora de Sambucus Ester Comas, el formador en temes d'horticultura Pere Crosas, la tècnica de Medi de l'Ajuntament de Manlleu M. Dolors Colom i la dinamitzadora dels horts de l'associació Vincle Mireia Rovira. El jurat va passar a fer les valoracions per les 96 parcel·les durant el mes de juliol, quan els horts estaven en ple temps de collita. 

Un cop acabada l'entrega de premis es va fer el tradicional sopar d'hortolans.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon premisgrup.jpg64.85 KB

Relacionats

Article

Manlleu ha presentat l’oficina d’Estalvi i eficiència energètica d’Osona Nord. Aquesta oficina també serà present als pobles del voltant de Manlleu: Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç.

Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Notícia

Diverses administracions públiques i entitats empresarials han decidit unir esforços per tal que les empreses d’Osona puguin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, han creat el Grup de Compra Agregada d’Osona, al qual ja s’han adherit més de 80 empreses amb més de 130 punts de subministrament.

Butlletí