Manlleu estrena un nou apartat al web municipal sobre les fonts del municipi

Hi ha dades actualitzades sobre la qualitat de l'aigua i una fitxa per a cadascuna de les fonts que l’Ajuntament ha restaurat
Font: Ajuntament de Manlleu
02/09/2010 - 00:00

L'Ajuntament de Manlleu estrena un nou apartat al web municipal sobre les fonts de la capital del Ter. La creació d'aquest espai web ha estat possible gràcies al treball dels nous plans d'ocupació de multimèdia amb què compta l'Ajuntament, i a la recopilació d'informació que s'ha fet des del Servei de Medi Ambient.

L'espai web sobre les fonts consta d'una primera introducció en què s'expliquen els principals valors de les fonts (històrics, socials, naturals, etc..) i també s'adjunten dades actuals sobre la qualitat de l'aigua. A més, es pot trobar també informació de quines són les fonts que han estat restaurades des de l'any 2008 (amb una fitxa específica de cadascuna) i es convida els usuaris a visitar-les. A més, l'espai també serveis per conèixer les actuacions que el consistori té previst fer en el futur, com ara els arranjaments en dues fonts més durant la propera tardor.

 

Poseu accedir a aquest espai sobre les fonts des de l'apartat de Medi Ambient de la web municipal.  

Municipis: 

Relacionats

Article

El Consell Comarcal d’Osona activa una campanya per mirar de paliar els efectes de la sequera actual i dels propers mesos.

Article

Manlleu estrena “L'Energia de Manlleu en joc” en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2023.

Notícia

Manlleu assoleix el 83,5% de recollida selectiva en els primers sis mesos del nou model de recollida selectiva de residus porta a porta.

Butlletí