Manlleu estrena un nou apartat al web municipal sobre les fonts del municipi

Hi ha dades actualitzades sobre la qualitat de l'aigua i una fitxa per a cadascuna de les fonts que l’Ajuntament ha restaurat
Font: Ajuntament de Manlleu
02/09/2010

L'Ajuntament de Manlleu estrena un nou apartat al web municipal sobre les fonts de la capital del Ter. La creació d'aquest espai web ha estat possible gràcies al treball dels nous plans d'ocupació de multimèdia amb què compta l'Ajuntament, i a la recopilació d'informació que s'ha fet des del Servei de Medi Ambient.

L'espai web sobre les fonts consta d'una primera introducció en què s'expliquen els principals valors de les fonts (històrics, socials, naturals, etc..) i també s'adjunten dades actuals sobre la qualitat de l'aigua. A més, es pot trobar també informació de quines són les fonts que han estat restaurades des de l'any 2008 (amb una fitxa específica de cadascuna) i es convida els usuaris a visitar-les. A més, l'espai també serveis per conèixer les actuacions que el consistori té previst fer en el futur, com ara els arranjaments en dues fonts més durant la propera tardor.

 

Poseu accedir a aquest espai sobre les fonts des de l'apartat de Medi Ambient de la web municipal.  

Municipis: 

Relacionats

Article

Manlleu ha presentat l’oficina d’Estalvi i eficiència energètica d’Osona Nord. Aquesta oficina també serà present als pobles del voltant de Manlleu: Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç.

Notícia

La iniciativa pública compta amb participació municipal i privada per potenciar la gestió energètica descentralitzada, amb generació d'àmbit local i autoconsum compartit

Notícia

Diverses administracions públiques i entitats empresarials han decidit unir esforços per tal que les empreses d’Osona puguin accedir a l’energia renovable a un preu molt més assequible. Juntes, han creat el Grup de Compra Agregada d’Osona, al qual ja s’han adherit més de 80 empreses amb més de 130 punts de subministrament.

Butlletí