Manlleu estrena un nou apartat al web municipal sobre les fonts del municipi

Hi ha dades actualitzades sobre la qualitat de l'aigua i una fitxa per a cadascuna de les fonts que l’Ajuntament ha restaurat
Font: Ajuntament de Manlleu
02/09/2010 - 00:00

L'Ajuntament de Manlleu estrena un nou apartat al web municipal sobre les fonts de la capital del Ter. La creació d'aquest espai web ha estat possible gràcies al treball dels nous plans d'ocupació de multimèdia amb què compta l'Ajuntament, i a la recopilació d'informació que s'ha fet des del Servei de Medi Ambient.

L'espai web sobre les fonts consta d'una primera introducció en què s'expliquen els principals valors de les fonts (històrics, socials, naturals, etc..) i també s'adjunten dades actuals sobre la qualitat de l'aigua. A més, es pot trobar també informació de quines són les fonts que han estat restaurades des de l'any 2008 (amb una fitxa específica de cadascuna) i es convida els usuaris a visitar-les. A més, l'espai també serveis per conèixer les actuacions que el consistori té previst fer en el futur, com ara els arranjaments en dues fonts més durant la propera tardor.

 

Poseu accedir a aquest espai sobre les fonts des de l'apartat de Medi Ambient de la web municipal.  

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Tot i ser un projecte d’abast mundial l’Agenda 2030 és d’aplicació a escala local. A Manlleu, la definició del full de ruta ha estat un procés de participació ciutadana per donar veu als agents locals i a tota la població. Des de l’Ajuntament, hi han treballat les regidories i el personal tècnic municipal.

Notícia
També impulsa una fiscalitat verda

El Ple de l'Ajuntament de Manlleu ha aprovat una nova Ordenança per facilitar la instal·lació de plaques fotovoltaique

Acte
09/11/2020 - 00:00
Museu del Ter

Butlletí