L’Escola Castell d’Òdena guanya un concurs de clipmetratges sobre malbaratament alimentari

Font: Ajuntament d'Òdena
11/05/2016 - 10:39

 

Aquest dissabte 7 de maig es va celebrar a Madrid la VII Cerimònia final del Concurs de clipmetratges, organitzat per Mans Unides, sobre el malbaratament del menjar. Escoles de tota Espanya presenten vídeos d'un minut de durada, explicant aquesta problemàtica.

Aquest curs s'hi van presentar, entre primària i secundària, 1.271 projectes. Primer hi ha una selecció de clipmetratges a nivell de cada Comunitat autònoma, i posteriorment hi ha el concurs a nivell nacional.

L'Escola Castell d'Òdena va ser guardonada amb el segon premi, categoria de primària. A la cerimònia hi van assistir alguns dels alumnes de sisè que van realitzar el projecte, conjuntament amb el mestre encarregat del projecte, Ramon Casanova, i la directora del centre.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’actuació ha tingut un cost de 65.000 mil euros, i inclou la recuperació vegetal del riu al seu pas per Igualada i Montbui

Article

Mercabarna torna a convocar els Premis Paco Muñoz per destacar les iniciatives més rellevants sobre l'aprofitament d'aliments. Els premis van dirigits a productors, empreses majoristes, detallistes, emprenedors, cooperatives i entitats de caràcter social que hagin implantat projectes de reducció del malbaratament d'aliments

Notícia

El Departament d'Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya ha publicat una nova guia sectorial per ajudar els menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari.

Butlletí