L’Escola Castell d’Òdena guanya un concurs de clipmetratges sobre malbaratament alimentari

Font: Ajuntament d'Òdena
11/05/2016 - 10:39

 

Aquest dissabte 7 de maig es va celebrar a Madrid la VII Cerimònia final del Concurs de clipmetratges, organitzat per Mans Unides, sobre el malbaratament del menjar. Escoles de tota Espanya presenten vídeos d'un minut de durada, explicant aquesta problemàtica.

Aquest curs s'hi van presentar, entre primària i secundària, 1.271 projectes. Primer hi ha una selecció de clipmetratges a nivell de cada Comunitat autònoma, i posteriorment hi ha el concurs a nivell nacional.

L'Escola Castell d'Òdena va ser guardonada amb el segon premi, categoria de primària. A la cerimònia hi van assistir alguns dels alumnes de sisè que van realitzar el projecte, conjuntament amb el mestre encarregat del projecte, Ramon Casanova, i la directora del centre.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Es volen implicar els menjadors escolars en una iniciativa emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, proposant una activitat per als menjadors escolars de anomenada Què no ens mengem?.

Notícia

L’Ajuntament de Piera, de forma conjunta amb l’Escola Les Flandes, l’EA Apiària i l’Institut Salvador Claramunt, ha posat en marxa el projecte «Camí Escolar», que pretén afavorir els desplaçaments segurs a peu o en bicicleta dels infants des de casa seva a l’escola, potenciant així la seva autonomia personal i, alhora, la responsabilitat i el civisme de la ciutadania.

Notícia

La transformació d’un àmbit tan extens i estratègic com el barri del Rec representa una oportunitat per dur a la pràctica els principis d’urbanisme sostenible que el Departament de TES està treballant per consagrar mitjançant la nova Llei de territori i l’Agenda urbana de Catalunya.

Butlletí