L’Escola Castell d’Òdena guanya un concurs de clipmetratges sobre malbaratament alimentari

Font: Ajuntament d'Òdena
11/05/2016 - 10:39

 

Aquest dissabte 7 de maig es va celebrar a Madrid la VII Cerimònia final del Concurs de clipmetratges, organitzat per Mans Unides, sobre el malbaratament del menjar. Escoles de tota Espanya presenten vídeos d'un minut de durada, explicant aquesta problemàtica.

Aquest curs s'hi van presentar, entre primària i secundària, 1.271 projectes. Primer hi ha una selecció de clipmetratges a nivell de cada Comunitat autònoma, i posteriorment hi ha el concurs a nivell nacional.

L'Escola Castell d'Òdena va ser guardonada amb el segon premi, categoria de primària. A la cerimònia hi van assistir alguns dels alumnes de sisè que van realitzar el projecte, conjuntament amb el mestre encarregat del projecte, Ramon Casanova, i la directora del centre.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Es volen implicar els menjadors escolars en una iniciativa emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, proposant una activitat per als menjadors escolars de anomenada Què no ens mengem?.

Notícia

La Comissió d'Estudi que -integrada per regidors del consistori, tècnics i representants dels consells de districte- haurà de redactar i presentar una memòria, un treball que haurà de servir de base per a la resolució de l’expedient, havent de contemplar aspectes socials, financers, tècnics i jurídics de l’activitat, la seva forma d’exercici i gestió, entre d’altres, que justifiquin el millor règim i forma de gestió del servei de l'aigua.

Notícia

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat el procés per a la realització de l’estudi de viabilitat per a la implantació de models òptims de recollida de residus per zones de la ciutat. La implementació de les mesures i recomanacions que es desprenguin d’aquest treball serà un dels eixos que el departament de Sostenibilitat i Mobilitat impulsarà per millorar la recollida selectiva a la ciutat.

Butlletí