L’Escola Castell d’Òdena guanya un concurs de clipmetratges sobre malbaratament alimentari

Font: Ajuntament d'Òdena
11/05/2016 - 10:39

 

Aquest dissabte 7 de maig es va celebrar a Madrid la VII Cerimònia final del Concurs de clipmetratges, organitzat per Mans Unides, sobre el malbaratament del menjar. Escoles de tota Espanya presenten vídeos d'un minut de durada, explicant aquesta problemàtica.

Aquest curs s'hi van presentar, entre primària i secundària, 1.271 projectes. Primer hi ha una selecció de clipmetratges a nivell de cada Comunitat autònoma, i posteriorment hi ha el concurs a nivell nacional.

L'Escola Castell d'Òdena va ser guardonada amb el segon premi, categoria de primària. A la cerimònia hi van assistir alguns dels alumnes de sisè que van realitzar el projecte, conjuntament amb el mestre encarregat del projecte, Ramon Casanova, i la directora del centre.


 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

En els últims anys, grans empreses energètiques han presentat diversos projectes eòlics i fotovoltaics, que generaran un gran impacte al territori en un futur proper si reben l’aprovació definitiva. Els ajuntaments d’Òdena, Jorba, Rubió, Argençola i Bellprat s’han reunit per estudiar possibles vies que permetin frenar-ne la implantació final.

Notícia

L’actuació ha tingut un cost de 65.000 mil euros, i inclou la recuperació vegetal del riu al seu pas per Igualada i Montbui

Article

El projecte SOULFOOD recull l’experiència de productors agrícoles locals per tal de desenvolupar solucions digitals per lluitar contra el malbaratament alimentari.​

Butlletí