L'Ajuntament i els botiguers de Sant Esteve junts per la reducció de les bosses de plàstic

Font: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires
17/12/2012 - 00:00

A Sant Esteve Sesrovires ha començat la campanya Fem Poble! Comerç de confiança, una iniciativa que vol reduir el nombre de bosses de plàstic i fomentar l'ús de les bosses reutilitzables. A partir del 17 de desembre es repartiran gratuïtament 3.000 bosses de roba resistent.  Fem Poble! és una iniciativa conjunta de l'Associació de Botiguers i de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Esteve.

Aquesta campanya de sensibilització coincideix amb l'arribada de les festes nadalenques i les compres dels regals de Nadal. Per tal de reduir el nombre de bosses d'un sol ús, es les bosses reutilitzables entre els clients de l'Associació de Botiguers de Sant Esteve. La bossa se'ls lliurarà gratuïtament en el moment de realitzar al compra.

Presentació de la campanya
La campanya va ser presentada el passat dia 15 de desembre, en el marc de la 1a Fira de Nadal que va reunir prop de 50 parades de tot tipus a la plaça Xic Mateu i els carrers Serafí Julià i Sant Joan.

A més d'aquesta campanya, l'Associació de Botiguers també organitza dues activitats per fomentar l'activitat comercial durant les dates nadalenques. Així, els dies 20 i 21 de desembre, el Pare Noel recorrerà els carrers del poble i els comerços associats. A més, el 22 de desembre, hi haurà un taller de globusflèxia a la plaça Xic Mateu, de les 11.00 a les 13.00 hores.

Relacionats

Notícia

Entren en funcionament les plaques fotovoltaiques del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires.

Article

L'Ajuntament de Sant Feliu continua mostrant el seu compromís amb els principis, valors i objectius que promou l'Agenda 2030 de desenvolupament sostenible. En el marc de les accions per fer difusió i generar consciència sobre l'Agenda i els ODS, anualment es duen a terme sessions i tallers de sensibilització adreçades a diferents col·lectius del municipi.  

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Butlletí