Sant Esteve Sesrovires

Notícia

Amb l’eslògan ‘Triar bé és futur. Comptem amb tu’ l’Ajuntament de Sant Esteve ha presentat el passat 5 de juny, coincidint amb el Dia mundial del Medi Ambient, una campanya per fomentar la recollida selectiva dels residus al municipi.

Article

Durant aquest octubre s’ha renovat part de l’enllumenat interior del pavelló poliesportiu de Sant Esteve Sesrovires. S’han substituït els focus halògens de la pista i els fluorescents de la graderia per tecnologia led, la qual millora tant els nivells d’il·luminació com d’estalvi energètic al reduir-ne el consum.

Article

El projecte Claki és una iniciativa per recollir oli de cuina usat i reciclar-lo. La iniciativa es va posar en marxa a l’escola La Roureda fa tretze mesos i més tard s'hi van afegir tres establiments de l’Associació de Botiguers. En aquest període s’han recollit 952 litres d’oli. 

Notícia
Entre les mesures destaquen l'optimització del número de pòlisses, la reducció de les potències contractades i l'adhesió a un acord per la compra agregada d'energia
Notícia
La iniciativa forma part del pla d'acció del projecte d'Escola Bressol Verda d'aquest centre municipal de Sant Esteve Sesrovires
Article

En el marc de la IV Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra del 17 al 25 de novembre, l'Agència de Residus de Catalunya ha escollit el servei municipal de Sant Esteve Sesrovires 'De Mans a mans 'com a una de les accions representatives que fomenta la reducció de residus. Es tracta d'un servei gratuït de reutilització de material infantil (roba, mobiliari, joguines, accessoris, etc.).