Sant Esteve de Sesrovires ofereix assessorament sobre energies renovables a la llar

05/09/2022 - 10:00

Es presenta un nou servei d’assessorament municipal: el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. 

Té com a objectiu donar informació i suport a la ciutadania en totes aquelles qüestions dirigides a millorar l'eficiència energètica de les llars, l’ús d'energies renovables i la sostenibilitat. Facilitarà des d’assessorament tècnic fins a informació d’ajuts i subvencions.  

En un moment d’aposta per la sostenibilitat i de transició cap un nou model energètic, cada vegada més urgent, cal facilitar aquest pas a la ciutadania. Per aquest motiu, l’Ajuntament posa en marxa el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. El nou servei es posa en marxa amb la voluntat d’ajudar la ciutadania en aspectes com: quina pot ser la millor opció d'energia renovable a la meva llar? Quins ajuts I bonificacions puc demanar? Com s’han de tramitar? També es donaran consells bàsics per la seva implantació.

Des d’aquest servei d’assessorament s'aniran publicant informacions d’interès relacionades amb la transició energètica i la sostenibilitat, les comunitats energètiques, la gestió eficient del reciclatge de residus, la reutilització de residus, la mobilitat sostenible, entre d’altres.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Entren en funcionament les plaques fotovoltaiques del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires.

Article

Entre els mesos d'abril i juliol, s'han substituit 2.015 lluminàries de tecnologia de descàrrega de la via pública per noves lluminàries LED a Castelldefels. L'acció reduirà la potència instal·lada (i el consum energètic) a més de disminuir la petjada de carboni en unes 102 tones/any​

Article

L'esforç que implica practicar l'activitat física conflueix ara a Viladecans amb l'esforç que ha de fer la societat per consumir menys energia i de manera més eficient. Els complexos esportius municipals acaben d'instal·lar les primeres màquines d'ecogeneració.

Butlletí