Sant Esteve de Sesrovires ofereix assessorament sobre energies renovables a la llar

05/09/2022 - 10:00

Es presenta un nou servei d’assessorament municipal: el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. 

Té com a objectiu donar informació i suport a la ciutadania en totes aquelles qüestions dirigides a millorar l'eficiència energètica de les llars, l’ús d'energies renovables i la sostenibilitat. Facilitarà des d’assessorament tècnic fins a informació d’ajuts i subvencions.  

En un moment d’aposta per la sostenibilitat i de transició cap un nou model energètic, cada vegada més urgent, cal facilitar aquest pas a la ciutadania. Per aquest motiu, l’Ajuntament posa en marxa el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. El nou servei es posa en marxa amb la voluntat d’ajudar la ciutadania en aspectes com: quina pot ser la millor opció d'energia renovable a la meva llar? Quins ajuts I bonificacions puc demanar? Com s’han de tramitar? També es donaran consells bàsics per la seva implantació.

Des d’aquest servei d’assessorament s'aniran publicant informacions d’interès relacionades amb la transició energètica i la sostenibilitat, les comunitats energètiques, la gestió eficient del reciclatge de residus, la reutilització de residus, la mobilitat sostenible, entre d’altres.

Més informació


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Entren en funcionament les plaques fotovoltaiques del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires.

Article

L'edifici B2, promogut a través de l'IMPSOL, obté el premi AVS 2023 de l'Asociación Española de Gestores Públicos de Vivienda y Suelo a la millor edificació sostenible d'obra nova.

Notícia

El Centre Cívic de Les Planes millorarà la seva eficiència energètica mitjançant la incorporació d'una “pell exterior” que ajudarà a l'aïllament tèrmic tot creant una cambra d'aire ventilada. L'aïllament tèrmic també millorarà amb la substitució dels vidres i de la fusteria metàl·lica de la façana, i amb una nova impermeabilització de la coberta on a més s'instal·laran 177 plaques solars fotovoltaiques amb una potència de 80 KWp, que ajudarà a reduir la factura energètica.

Butlletí