L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires obre la convocatòria d’ajuts per projectes 0,7

Fins el 31 de maig els projectes de cooperació al desenvolupament podran optar als ajuts municipals.
Redacció
05/05/2010 - 00:00

De l'1 al 31 de maig es poden presentar els projectes de cooperació al desenvolupament que optin als ajuts que atorga anualment l'Ajuntament de Sant Esteve. Aquests ajuntament destina, des de 1996, el 0,7% del seu pressupost ordinari a atorgar subvencions a projectes amb països en vies de desenvolupament.

Els ajuts tenen com a principal objectiu la realització de projectes adreçats al desenvolupament humà dels països més empobrits i a la població més desprotegida. Han de ser sostenibles, en el sentit que s'han de respectar els estils de vida, els hàbits de consum, els mètodes de producció i l'ús dels recursos naturals sostenibles del territori de destí, i que no comprometin el benestar de les generacions actuals i futures.

Aquest projectes, al mateix temps, han de fomentar, facilitar i canalitzar la participació dels habitants del municipi de Sant Esteve en els assumptes de cooperació i solidaritat, i han d'augmentar la consciència pública sobre la interdependència de tots el mons.

Consulteu aquí la informació i documentació a presentar. 

 

 

Relacionats

Notícia

En els propers mesos es posarà en marxa un projecte de modernització tecnològica i eficiència energètica del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires que inclou la instal·lació de plaques fotovoltaiques d’aquest equipament. La posada en marxa d’aquest projecte comportarà la reducció de 90 tones d’emissions de CO2 i un estalvi econòmic d’uns 47.000 euros anuals.

Notícia

Amb l’eslògan ‘Triar bé és futur. Comptem amb tu’ l’Ajuntament de Sant Esteve ha presentat el passat 5 de juny, coincidint amb el Dia mundial del Medi Ambient, una campanya per fomentar la recollida selectiva dels residus al municipi.

Article

La zona disposa de quatre grans àrees: jocs infantils, circuit de mascotes, pícnic i prat per a usos esportius. L’actuació ha suposat una inversió de 360.000 €, finançats en un 75% per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i en un 25% per l’Ajuntament.

Butlletí