L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires obre la convocatòria d’ajuts per projectes 0,7

Fins el 31 de maig els projectes de cooperació al desenvolupament podran optar als ajuts municipals.
Redacció
05/05/2010 - 00:00

De l'1 al 31 de maig es poden presentar els projectes de cooperació al desenvolupament que optin als ajuts que atorga anualment l'Ajuntament de Sant Esteve. Aquests ajuntament destina, des de 1996, el 0,7% del seu pressupost ordinari a atorgar subvencions a projectes amb països en vies de desenvolupament.

Els ajuts tenen com a principal objectiu la realització de projectes adreçats al desenvolupament humà dels països més empobrits i a la població més desprotegida. Han de ser sostenibles, en el sentit que s'han de respectar els estils de vida, els hàbits de consum, els mètodes de producció i l'ús dels recursos naturals sostenibles del territori de destí, i que no comprometin el benestar de les generacions actuals i futures.

Aquest projectes, al mateix temps, han de fomentar, facilitar i canalitzar la participació dels habitants del municipi de Sant Esteve en els assumptes de cooperació i solidaritat, i han d'augmentar la consciència pública sobre la interdependència de tots el mons.

Consulteu aquí la informació i documentació a presentar. 

 

 

Relacionats

Notícia

Amb l’eslògan ‘Triar bé és futur. Comptem amb tu’ l’Ajuntament de Sant Esteve ha presentat el passat 5 de juny, coincidint amb el Dia mundial del Medi Ambient, una campanya per fomentar la recollida selectiva dels residus al municipi.

Article

Gairebé dos milions d'euros per a la recuperació del riu a Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i Sant Vicenç dels Horts

Article

És el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorga al municipi que més implicació ha demostrat en la campanya "Moviment Banderes Verdes 2021", convertint-se en el referent del reciclatge d'envasos de vidre, la lluita contra el canvi climàtic i la cura de les nostres costes

Butlletí