L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires obre la convocatòria d’ajuts per projectes 0,7

Fins el 31 de maig els projectes de cooperació al desenvolupament podran optar als ajuts municipals.
Redacció
05/05/2010 - 00:00

De l'1 al 31 de maig es poden presentar els projectes de cooperació al desenvolupament que optin als ajuts que atorga anualment l'Ajuntament de Sant Esteve. Aquests ajuntament destina, des de 1996, el 0,7% del seu pressupost ordinari a atorgar subvencions a projectes amb països en vies de desenvolupament.

Els ajuts tenen com a principal objectiu la realització de projectes adreçats al desenvolupament humà dels països més empobrits i a la població més desprotegida. Han de ser sostenibles, en el sentit que s'han de respectar els estils de vida, els hàbits de consum, els mètodes de producció i l'ús dels recursos naturals sostenibles del territori de destí, i que no comprometin el benestar de les generacions actuals i futures.

Aquest projectes, al mateix temps, han de fomentar, facilitar i canalitzar la participació dels habitants del municipi de Sant Esteve en els assumptes de cooperació i solidaritat, i han d'augmentar la consciència pública sobre la interdependència de tots el mons.

Consulteu aquí la informació i documentació a presentar. 

 

 

Relacionats

Notícia

Es presenta un nou servei d’assessorament municipal: el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. 

Notícia

La cinquena edició de la Taula de seguiment de l’emergència climàtica celebrada el passat 7 de març ha posat l’accent en l’Ecofeminisme i en la perspectiva de gènere per analitzar el model energètic actual.

Notícia

L'Ajuntament d'Abrera redueix la despesa energètica instal·lant plaques solars en edificis municipals. El municipi reduirà més de 350 tones de CO₂ cada any amb l'energia fotovoltaica i una caldera de biomassa

Butlletí