L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires obre la convocatòria d’ajuts per projectes 0,7

Fins el 31 de maig els projectes de cooperació al desenvolupament podran optar als ajuts municipals.
Redacció
05/05/2010

De l'1 al 31 de maig es poden presentar els projectes de cooperació al desenvolupament que optin als ajuts que atorga anualment l'Ajuntament de Sant Esteve. Aquests ajuntament destina, des de 1996, el 0,7% del seu pressupost ordinari a atorgar subvencions a projectes amb països en vies de desenvolupament.

Els ajuts tenen com a principal objectiu la realització de projectes adreçats al desenvolupament humà dels països més empobrits i a la població més desprotegida. Han de ser sostenibles, en el sentit que s'han de respectar els estils de vida, els hàbits de consum, els mètodes de producció i l'ús dels recursos naturals sostenibles del territori de destí, i que no comprometin el benestar de les generacions actuals i futures.

Aquest projectes, al mateix temps, han de fomentar, facilitar i canalitzar la participació dels habitants del municipi de Sant Esteve en els assumptes de cooperació i solidaritat, i han d'augmentar la consciència pública sobre la interdependència de tots el mons.

Consulteu aquí la informació i documentació a presentar. 

 

 

Relacionats

Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Notícia

L'enllumenat de la rotonda d'entrada al nucli antic de Castellví de Rosanes es passa a tecnologia LED i consumirà un 80% menys.

Butlletí