La recollida nocturna de totes les fraccions i el vidre pel matí ha estat l’opció més votada del Porta a Porta a Palau-solità i Plegamans

Font: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans

13/01/2021 - 10:51

Van votar un total de 739 habitatges, només es compatibilitzava un vot per habitatge.

La recollida nocturna és l’opció guanyadora del procés participatiu de la recollida Porta a Porta. Dins d’aquesta opció n’hi havia tres i la A ha estat la més votada amb 345 vots. Aquest tipus de recollida s'implementarà a principis de desembre de 2021. Aquesta opció contempla la següent recollida:

Dilluns nit: orgànica i paper i cartró

Dimecres matí: vidre

Dimecres nit: envasos lleugers i orgànica

Dijous nit: resta

Divendres nit: orgànica i envasos lleugers

Diumenge nit: orgànica i envasos lleugers

Entre web i butlletes presencials van votar 739 habitatges. Només s’ha comptabilitzat un vot per habitatge i que s’han eliminat els vots duplicats que han indicat la mateixa adreça, comptabilitzant només el primer vot.

S’han rebut 503 votacions a través de la pàgina web i a través de les butlletes de participació presencial, s’han rebut 236 votacions.

La setmana vinent es farà una segona convocatòria de reunió als habitatges plurifamiliars què no va assistir cap veí o veïna a la primera convocatòria, un total de 15 habitatges plurifamiliars.

Pel que fa a les votacions per categories, es van recollir diferents comentaris via web i butlletes on n’han sortit els següents resultats: 79 comentaris que no estan a favor del porta a porta, 75 comentaris que voldrien un major volum de recollides, 30 comentaris pel que fa a propostes per millorar el servei porta a porta, 21 comentaris sobre incivisme i vigilància i 5 comentaris sobre altres temes.  


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Torrelles de Foix amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i la Diputació de Barcelona, inicia la campanya “Raons de pes” que fomenta la compra a granel en el comerç local per reduir els envasos d’un sol ús.

Notícia

Aquesta iniciativa que es va realitzar a Montcada i Reixac, pretén fomentar l’ús de la roba de segona mà com a alternativa al consum tradicional.

Article

La taxa de recollida d’escombraries s’actualitza per donar compliment a la llei de residus.

Butlletí