Girona acull la primera assemblea del projecte Ambaixadors per la Justícia Climàtica

Font: Ajuntament de Girona
16/03/2016 - 08:38

Girona va acollir aquest dissabte passat, dia 12 de març, la primera assemblea a la ciutat del projecte Ambaixadors per la Justícia Climàtica, impulsat per la Fundació Plant for the Planet. La propera i última trobada serà el dia 2 d’abril.

El mes de desembre passat l’Ajuntament de Girona, que col·labora de manera activa en el projecte, va acollir la presentació d’aquesta iniciativa que té com a objectiu lluitar contra la crisi climàtica mitjançant la plantació d’arbres i la capacitació de nens i joves. Aquesta Fundació va ser creada l’any 2007 per un nen alemany anomenat Felix Finkbeiner quan només tenia 9 anys.

Més informació, i inscripcions al projecte, al web www.planetspain.org  


Municipis: 
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’esdeveniment es trasllada des de Barcelona a la Devesa de Girona els propers dies 30 d’abril i 1 de maig.

Article

El 8 de juliol va tenir lloc l’audiència pública oberta a tothom sobre l’estratègia de ciutat per fer front a l’emergència climàtica.

Article

Aquesta breu guia publicada per l'Ajuntament de Girona pretén introduir els ciutadans i ciutadanes en el coneixement de les plantes silvestres, d’aquelles espècies més comunes que podem trobar a la ciutat de Girona, perquè puguen reconèixer aquelles herbes que creixen als carrers dels seus barris, als peus dels arbres, a les voreres, a la gespa... per tal que els siguin una mica més familiars, i despertar així l’interès per la flora urbana i fomentar el canvi de percepció que tenim de les anomenades “males herbes”.

Butlletí