De Barcelona a Copenhaguen en bicicleta contra el canvi climàtic

Dos membres de la Coordinadora d'Usuaris de la Bicicleta lliuraran 27.000 missatges de suport a un acord pel clima
Redacció
03/12/2009

Dos membres de la Coordinadora d'Usuaris de la Bicicleta han sortit aquest dijous de la plaça de Sant Jaume de Barcelona emprenent un viatge que finalitzarà el proper 10 de desembre a Copenhaguen (Dinamarca). Tots dos faran arribar a representants del Govern danès els 27.000 missatges i signatures de suport que els organitzadors dels passejos ciclistes pel clima, celebrats el passat 1 de novembre a Madrid i 8 de novembre a Barcelona, van recollir d'entre els participants i a través de la seva web, www.cop15.es. Aquest missatge insta els Governs mundials a arribar a un acord global i ambiciós en favor del clima i la sostenibilitat durant la Conferència de les Parts de les Nacions Unides que se celebra del 7 al 18 de desembre a Copenhaguen.

Tots dos alternaran l'ús del tren i de la bicicleta per travessar diverses ciutats europees. Dimecres van sortir de Madrid i, després de Barcelona, pararan a París, Brussel·les, Amsterdam, La Haia, i Berlín. Podeu seguir el dia a dia del trajecte a través del bloc http://cyclingtocopenhagen.blogspot.com/

Relacionats

Article

La fundació municipal de l’Ajuntament de València, València Clima i Energia, en col·laboració amb el centre d’innovació Las Naves convoca per primera vegada el concurs fotogràfic “Objectius pel canvi”, que busca conscienciar i visibilitzar les causes i conseqüències del canvi climàtic a la nostra vida diària. 

Article

El procés participatiu que decidirà com serà el Parc de Ca n'Oriol entra en una nova fase aquest diiluns: està accessible la plataforma Participa Rubí i proposar les idees així com descobrir i valorar les propostes de la resta de la ciutadania que han sorgit de l'enquesta prèvia. És la tercera fase d'un procés que ha de culminar amb l'avantprojecte.

Butlletí