Cinc nous equipaments de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) certificats amb l'ecoetiqueta DGQA

Font: Ajuntament de Barcelona
03/05/2016 - 09:13

Cinc nous equipaments de l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) han estat certificats, des de principis d'any, amb l'ecoetiqueta del Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental (DGQA) que atorga la Generalitat de Catalunya. La Virreina, el primer equipament escènic de Catalunya que obté el Distintiu.

Concretament, l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona, el Museu de Cultures del Món, la Via Sepulcral Romana del Museu d'Història de Barcelona (MUHBA), la Plaça del Rei (MUHBA) dins la categoria d'"Equipaments culturals: biblioteques i museus", i laVirreina Centre de la Imatge dins la categoria d'"Equipaments escènics i musicals i centres i espais d'arts visuals", són els edificis que han obtingut l'ecoetiqueta en promoure l’ecoeficiència i la sostenibilitat ambiental en la planificació, projecció i gestió dels seus serveis.

El DGQA és el sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. Per a més informació podeu clicar aquí.

Font i més informació: Nota de Premsa, Generalitat de Catalunya.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Les racions arribaran als col·lectius vulnerables de l’Hospitalet atesos per la Fundació La Vinya i la Fundació Àurea, gràcies a Pont Alimentari. Es preveu que la iniciativa tingui un impacte significatiu en la reducció del malbaratament alimentari

Acte
Notícia

Més de 20 entitats representants de la societat civil organitzen una performance reivindicativa davant la Generalitat per exigir al govern que no abaixi la guàrdia en els objectius de la nova llei catalana de residus

Butlletí