BSG ELECTRICS cedeix una bicicleta elèctrica a l'Ajuntament de Tiana

Font: Ajuntament de Tiana
23/04/2012 - 00:00

En el marc del dia de promoció de la bicicleta elèctrica l'empresa BSG elèctrics ha fet la promoció via twitter d'aquest model i l'Ajuntament de Tiana ha estat un dels beneficiaris d'aquest article. Per ser més exacte l'alcaldessa de Tiana ha estat la primera de tota Catalunya en rebre-la de part de l'empresa amb seu a Manresa

Esther Pujol, alcaldessa de Tiana ha rebut aquesta bicicleta el 20 d'abril a les 11h del matí a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Tiana i després no va poder estar de provar-la a la mateixa Plaça de la vila. Durant aquesta estona diversos membres del consistori van poder gaudir de les prestacions de la bicicleta i comprovar la seva fiabilitat.

Un d'ells va ser l'Agent Civic, que serà un dels que més disposarà d'aquest vehicle que no emet CO2 i que serà una eina més per aprofundir en el compromís del consistori en la lluita i la mitigació del canvi climàtic.

Una bicicleta de les més premiades
Aquesta bicicleta que é el model DB0 de l'empresa BSG Elèctrics ha sumat tot un llarg reguitzell de premis internacionals tan de disseny com de fiabilitat. El seu quadre d'una sola peça fa que encara sigui molt més resistent, i al ser plegable és molt més practica. Té tres velocitats i una autonomia que pot arribar als 40 km.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Ajuntament de Tiana 105.16 KB

Relacionats

Notícia

Es tracta del depredador natural del pugó, que afecta diferents arbres i provoca caiguda de les fulles i la melassa, que deixa el terra brut i enganxifós.

Notícia

L’inici va tenir lloc ahir amb una xerrada i la inauguració d’una exposició a la Biblioteca Municipal.

Notícia

L’Ajuntament de Tiana ha presentat un projecte de comunitat energètica local que es podrà posar en marxa d’aquí a un any.

Butlletí