BSG ELECTRICS cedeix una bicicleta elèctrica a l'Ajuntament de Tiana

Font: Ajuntament de Tiana
23/04/2012

En el marc del dia de promoció de la bicicleta elèctrica l'empresa BSG elèctrics ha fet la promoció via twitter d'aquest model i l'Ajuntament de Tiana ha estat un dels beneficiaris d'aquest article. Per ser més exacte l'alcaldessa de Tiana ha estat la primera de tota Catalunya en rebre-la de part de l'empresa amb seu a Manresa

Esther Pujol, alcaldessa de Tiana ha rebut aquesta bicicleta el 20 d'abril a les 11h del matí a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Tiana i després no va poder estar de provar-la a la mateixa Plaça de la vila. Durant aquesta estona diversos membres del consistori van poder gaudir de les prestacions de la bicicleta i comprovar la seva fiabilitat.

Un d'ells va ser l'Agent Civic, que serà un dels que més disposarà d'aquest vehicle que no emet CO2 i que serà una eina més per aprofundir en el compromís del consistori en la lluita i la mitigació del canvi climàtic.

Una bicicleta de les més premiades
Aquesta bicicleta que é el model DB0 de l'empresa BSG Elèctrics ha sumat tot un llarg reguitzell de premis internacionals tan de disseny com de fiabilitat. El seu quadre d'una sola peça fa que encara sigui molt més resistent, i al ser plegable és molt més practica. Té tres velocitats i una autonomia que pot arribar als 40 km.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Ajuntament de Tiana 105.16 KB

Relacionats

Article
Va ser el primer municipi amb aquest sistema a Catalunya

Actualment, Tiana està posicionat com el poble de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el percentatge més elevat de recollida selectiva.

Article
Ja disposa de bosses compostables als dispensadors per la recollida d’excrements de gossos.

El ple de novembre de l'Ajuntament de Tiana ha aprovat per unanimitat eliminar els plàstics d’un sol ús en els edificis municipals i a les activitats organitzades per l’ens públic.

La moció insta a l’Ajuntament a que tota activitat organitzada directament pel consistori tingui prohibit utilitzar plàstic d’un sol ús a partir de l’any 2020, en consonància amb les directives europees.

Notícia

Mataró Bus va incorporar el passat estiu tres nous autobusos híbrids per renovar la seva flota. Aquesta incorporació rebaixa l’edat mitjana dels vehicles, augmenta la fiabilitat de la flota (29 vehicles) i representa millores en la sostenibilitat mediambiental, l’accessibilitat i la seguretat als vehicles. Aquestes tres noves incorporacions suposen que el 44% de la flota en servei es fa amb vehicles híbrids.

Butlletí