Augmenten les visites als Espais Naturals del Delta del Llobregat

Entre gener i agost de 2008 ja els han visitat tantes persones com durant tot l'any 2007
Font: Aj. El Prat
28/09/2008 - 00:00

Més de 33.400 persones han visitat des de principis d'any i fins al mes d'agost passat els Espais Naturals del Delta del Llobregat, una xifra que suposa un increment de gairebé 2.000 visites en comparació amb tot el 2007.

Aquest any, l'increment més significatiu de visites s'ha produït durant els mesos d'estiu, especialment a l'agost, que ha registrat unes 1.500 visites més que el mateix mes de l'any 2007.

La majoria de gent que s'apropa fins a les zones protegides del Prat i de Viladecans són famílies, però també hi ha gent especialitzada en la fauna deltaica. Hi ha, però, diferències entre el tipus de visitants que van als espais del Prat, més familiars, i als de Viladecans, on la majoria de visitants del Remolar - Filipines es dediquen a observar ocells o a fer fotografies.

Segons el Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, una de les causes de l'increment de visites és l'ampliació de l'horari d'obertura dels espais, ja que durant l'estiu han estat oberts fins a les vuit del vespre. Amb l'arribada de la tardor, però, les portes es tanquen novament a les sis.

Relacionats

Article

La Casa de l'Energia és un espai d'informació, assessorament i reflexió que neix amb vocació de donar suport a la ciutadania, comerços i empreses per dur a terme la necessària transició energètica. 

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article
 

 

Els premis de Ciutat verda europea i Fulla verda europea tenen l’objectiu de promoure models de ciutat més sostenibles, resilients i saludables. Gavà, al Baix Llobregat, ha estat nominada a Fulla verda europea, un premi al que poden optar els municipis de 20.000 a 100.000 habitants.

Butlletí