A Folgueroles arriben els cubells amb xip

Font: Ajuntament de Folgueroles

30/09/2020 - 18:35

Folgueroles va implantar el sistema de recollida de residus porta a porta l’any 2002. Des d’aquell moment s’han fet importants progressos en la recollida selectiva fins arribar a un 85,4%, un dels índex més alts de Catalunya.

Felicitem a tots els veïns per aquests resultats!

Cubells controlats per un xip

Per assolir encara millors resultats i beneficiar el nostre entorn, l'àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat implantarà el servei de recollida selectiva porta a porta amb CUBELLS AMB XIP.

Per això caldrà canviar els cubells que ja te la ciutadania per uns nous cubells xipats. Cada habitatge ha rebut una butlleta a casa amb una butlleta per poder sol·licitar els cubells nous i que cal dur omplerta quan es vagin a recollir.

Com es pot obtenir el kit de nous cubells?

A partir del divendres 25 s'habilitaran punts informatius a diversos espais del poble, on es repartiran.

Aquests puts seran:

  • DIVENDRES | 25 DE SETEMBRE Centre Cultural de 18-21 h
  • DIMARTS | 29 DE SETEMBRE Pàrquing Centre Cultural de 10-14 h i Plaça  Roviretes (escola)  de 15-19 h
  • DIMECRES | 30 DE SETEMBRE Plaça Verdaguer de 10-14 h i Plaça de la Ricardera de 15-19 h
  • DISSABTE | 3 D’OCTUBRE Plaça Verdaguer de 10-14 h
  • DIMARTS | 6 D’OCTUBRE Deixalleria mòbil (Plaça Verdaguer) de 9.30-18 h

Esperem que aquesta nova mesura ens ajudi a continuar treballant per la sostenibilitat i el medi ambient.


 

Categories: 

Relacionats

Article

És una iniciativa del Consell de Nois i Noies per crear entorns escolars saludables i segurs i fer de L’Hospitalet una ciutat més sostenible.

Article

Encara hi ha més de la meitat dels residus municipals generats, 2.149.000 tones, que no es recullen selectivament. Cal destacar que la Conca de Barberà obté un resultat molt elevat: 80,43%, després de la implantació de sistemes eficients de recollida selectiva al conjunt de la comarca.

Entrevista
El Consell Comarcal de l’Anoia iniciarà la prova pilot per implantar la Taxa Justa de recollida d’escombraries a quatre municipis
Font:  La Veu de l'Anoia

Font: La Veu de l'Anoia

Santi Broch és el vicepresident de l’Àrea de Sostenibilitat i Territori del Consell Comarcal de l’Anoia, que a finals d’aquest 2022 implantarà una prova pilot de la Taxa Justa de recollida d’escombraries en quatre municipis. Després d’aplicar el sistema del porta a porta l’any 2018, el Consell Comarcal farà un pas més i implementarà el Pagament per Generació (PXG), amb el propòsit d’incentivar el reciclatge de residus mitjançant una taxa ajustada en funció del reciclatge de cada llar.

Butlletí